U uzvratnoj utakmici poluzavršnice kadetske lige skupina Zadar – Šibenik košarkaši “Šibenik Starog grada” poraženi su od vršnjaka iz KK “Jolly JBS” rezultatom 84 : 46 (18:11, 21:18, 23:7, 22:10) i tako se revanširali za poraz od prije sedam dana kad je slavio “Šibenik SG” 60:59.

Utakmica je odlučena početkom treće četvrtine kad su košarkaši “Jollya” napravili razliku od 15 poena i tako riješili pitanje pobjednika, tako da su svi igrači jedne i druge momčadi igrali do kraja utakmice.

Koševe za Šibenik SG” postigli su: Šimun Bačić 12, Toni Čićin-Šain 9, Roko Ćaleta-Car 6, Bruno Španja 5, Franko Kalpić i Marko Bilić 4, Filip Marić i Bruno Gulin 3 poena.

Koševe za KK “Jolly JBS” postigli su Gabrić 31, Dodig 12, Baljkas 9, Begonja i Gulam 8, Perković 5, Bilać 4, Lovrić 3, Lacmanović i Grubišić 2 poena.

Ovom pobjedom košarkaš “Jolya” plasirali su se u finale kadetske lige skupina Zadar – Šibenik, te su osigurali plaman za završnicu prvenstva Dalmacije, dok će “Šibenik SG” sa momčadi zadarske “Voštarnice” razigravati za treće mjesto.

Share: