PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE – POLUZAVRŠNICA, VINKOVCI 25. DO 29.5. 2011.

Mladi košarkaši KK Šibenik SG, startali su pobjedom na završnom turniru mlađih kadeta koji se igra u Vinkovcima. Oni su u susretu drugog kola (u prvom su bili slobodni), savladali domaću momčad KK Vinkovci rezultatom 59:45.

Od samog početka Šibenčani su bili bolji, i nisu ispuštali vodstvo tijekom cijelog susreta.

Koševe za našu momčad postigli su Kalpić 20, Radovčić 18, Andabaka 10, Bilalović 8 i Lučev 3.

Nakon pobjede nad domaćinom turnira, mlađi kadeti KK Šibenik Stari grad poraženi su u 3. kolu prvenstva Hrvatske u košarci za mlađe kadete. Bolja od njih bila je momčad Cibone, koja slovi za glavnog favorita turnira pa je ovoliki poraz i očekivan (38-96).

Bila je ovo utakmica u kojoj je trener Šibenčana, Josip Klisović, znao da ne može parirati sjajnoj momčadi Cibone pa je rasporedio minutažu na sve igrače kojima je ova utakmica došla kao “stjecanje iskustva” jer su igrali protiv daleko kvalitetnije momčadi.

Strijelci za ekipu Šibenik SG bili su Radovčić 3, Vudrag 2, Ninić 1, Badžim 5, Andabak 5, Bilalović 2, Kalpić 4, Lučev 5, Bego 4 i Baljkas 7. Još su nastupili Berović i Dželalija.

Mlađi kadeti KK Šibenik SG poraženi su u četvrtom kolu prvenstva Hrvatske u košarci koje se održava u Vinkovcima. Nakon uvjerljivog poraza protiv Cibone, danas su mladi Šibenčani poraženi od Dubrovnika 51-58 u vrlo neizvjesnoj utakmici u kojoj je Šibenik tri četvrtine bio makar u minimalnoj prednosti, ali u posljednjoj četvrtini ponestalo je snage, budući je trener Klisović na ovoj utakmici koristio samo šest igrača, što Dubrovčani sa nešto “dužom klupom” koriste i dolaze do preokreta i pobjede.

Strijelci za KK Šibenik SG bili su Radovčić i Lučev po 14 koševa, Bilalović 10, Kalpić 7 i Andabaka 6.

Mlađi kadeti KK Šibenik Stari grad porazom su završili nastup na prvenstvu Hrvatske u Vinkovcima. Oni su u posljednjoj utakmici u svojoj grupi poraženi od Dubrave 38-71, i na taj način završavaju natjecanje sa jednom pobjedom i tri poraza.

Mladi Šibenčani su se dobro držali protiv jake Dubrave gotovo 25 minuta, ali tada momčad Šibenika ima “crnu rupu” u igri te se Dubrava odljepljuje na 20 razlike i rješava pitanje pobjednika.

U posljednjoj dionici priliku su dobili i ostali igrači sa klupe pa je rezultat na kraju lošiji od pravog odnosa snaga ove dvije ekipe.

Strijelci na ovoj utakmici za momčad Šibenika bili su Radovčić 5, Ninić 2, Badžim 4, Kalpić 11, Lučev 6, Dželalija 5, Baljkas 3 i Berović 2. Nastupili su još Vudrag, Andabaka i Bego

Izvor: http://sisport.wordpress.com

 

Share: