Košarkaši Šibenika upisali su treću uzastopnu pobjedu u A2 ligi jug. Narančasti su bili vrlo uvjerljivi na gostovanju kod Omiša svladavši ih 101:75, te su na dobrom putu da ostvare zacrtani plan – ubilježiti sve pobjede do kraja prvenstva, što bi im trebalo donijeti prvo mjesto i kvalifikacije za plasman u A1 ligu.

NAVIJAČKA PODRŠKA

U nastavku prvenstva na Baldekin stižu Kaštela, Solin, Trogir, DOŠK i Metković, dok će momčad Jeronima Šarina u goste Poličniku, Voštarnici i Jazinama. Zvuči izvedivo, ali bit će vrlo teško. Prvi pravi ispit već je u sljedećem kolu protiv prvoplasirane momčadi Poličnika. O važnosti te utakmice govori i podatak da se na put u Poličnik spremaju i Šibenski Funcuti, koji u sve većem broju pohode susrete Narančastih. Njihova pomoć bit će im od velike pomoći. U svakom slučaju bit će to pravi derbi, nadamo se sa sretnim završetkom.
Što se tiče susreta s Omišom, Narančasti su ovog puta sve riješili nakon dvije četvrtine, na poluvrijeme se otišlo s plus 15. Predvođena udarnim dvojcem Petković – Drezga, ta je prednost u nastavku susreta rasla sve do konačnih plus 26.
U redovima momčadi Narančastih najefikasniji bili su spomenuti Luka Petković sa 23 poena i Luka Drezga sa 20 poena, dok su Maleš, Vlaić i Vukičević ubacili po deset koševa, a priliku su opet dobili i oni najmlađi.

Izvor:   www.novi-tjednik.hr

Share: