Ozren Mišić: Svi vjerujemo u pobjedu

  • 22. siječnja 2015.
  • Vijesti
  • 213 Views

U 2015. godini košarkaši GKK Šibenika slavili su u Kaštelima (83:74), protiv Splita (95:86) na Baldekinu i u Osijeku (66:64). A u novi gradski derbi ulaze kao vodeća momčad lige, momčad koja je praktički osigurala nastup u Ligi za prvaka i ove godine.

Sjajno je igrom Šibenika u proteklom kolu, nakon oporavka od bolesti, dirigirao Ozren Mišić: – Ta nam je posljednja pobjeda sigurno dodatno podigla samopouzdanje. Ovo nam je treća pobjeda u nizu, neporaženi smo u drugom dijelu. Naravno da je to dodatni impuls za ovaj gradski derbi. Svi vjerujemo u pobjedu u subotu, naravno, uz nevjerojatnu publiku, Funcute. Mislimo da su šanse na našoj strani.

– Naš se protivnik ustabilio u nekoliko zadnjih kola, igraju bolje. Ali mi se ne opterećujemo toliko protivnikom, znamo gdje su naše prednosti i to ćemo pokušati iskoristiti. Obrana je, ja mislim, fundament za dugoročni uspjeh bilo koje ekipe. Mi smo praktički već treću godinu na okupu, imamo koheziju. I u ovom pozitivnom ritmu, mislim da je naš kolektiv apsolutna prednost, najavljuje Mišić.

Iz GKK Šibenika mole gledatelja da dođu ranije (utakmica počinje u 18 sati) kako se bi stvorile gužve na ulazima. A ulaznice se od danas mogu kupiti na već uobičajenim mjestima, cafe-barovima Baldekin i Ma-lu.

Izvor: sibenik.in

Share: