Šarin: ‘Protiv Gorice idemo po novu pobjedu’

  • 30. siječnja 2015.
  • Vijesti
  • 356 Views

Sjajno raspoloženje vlada u redovima GKK Šibenika. U odličnom su nizu ove godine, prošle su subote uvjerljivo slavili i u gradskom derbiju, a kao vodeća momčad lige putuju i na gostovanje kod novog prvoligaša Gorice. Ambicije su jasne – još jedna pobjeda za nastavka pobjedničkog niza.

Trener šibenskih košarkaša Jeronimo Šarin prije najave sutrašnje utakmice vratio se prvo kratko na subotnji gradski derbi: – Hvala svima koji su pomogli u organizaciji utakmice, napravili su pravi spektakl. Dobili smo pohvale iz cijele Hrvatske, kažu da je bilo na nivou ABA lige. To nam je još jedan zadatak da i igrački i organizacijski i dalje budemo na visokom nivou.

Novi prvoligaš Gorica trenutno je na sedmom mjestu sa šest pobjeda, četiri manje od Šibenčana. Optimizma u šibenskim redovima ne manjka, uvjereni su da će brojka njihovih pobjeda porasti i na 11 već sutra.

– Gorica je drugačija nego u prvom dijelu sezone, otišli su im Pašalić i Primorac. Došao je Žižić i još neki mlađi igrači. U Sinju su se pokazali u jako dobrom svjetlu, tako da sigurno moramo biti oprezni, ističe Šarin.

Odmah potom otvoreno dodaje i kako se i s ovog gostovanja žele vratiti s pobjedom: – Naš roster zahtjeva samo pobjede. Dogodit će se vjerojatno i neka lošija utakmica, ali mi u svakoj idemo po pobjedu. Moj je zadatak igrače uvjeriti da idu naprijed iz kola u kolo, da napreduju i ponovno se dokazuju, jer zadovoljan sportaš je bivši sportaš, naaglasio je Šarin.

Viroza je iz sastava izbacila Aleksandra Marciuša koji vjerojatno neće ni krenuti na put. Izvan rostera je još uvijek Zoran Vrkić koji bi se trebao vratiti u susretu protiv Kvarnera, a još će veću minutažu protiv Gorice dobiti Izzet Turkyilmaz.

Utakmica između Gorice i Šibenika igra se ove subote s početkom u 17 sati.

Izvor: sibenik.in

Share: