GKK Šibenik pozvao navijače da na utakmicu s Alkarom dođu ranije i ne koriste pirotehiku

  • 27. veljače 2015.
  • Vijesti
  • 360 Views

Iz GKK-a Šibenik pozvali su navijače da na nedjeljni dalmatinski derbi s Alkarom, koji počinje u 17,20 sati dođu najkasnije do 17 sati, zbog izravnog prijenosa HTV-a te zbog činjenice da su prolazi do ulaza u dvorani suženi jer su počeli radovi na njezinoj obnovi. U klubu se nadaju pobjedi nad Sinjanima iako su se praktično već plasirali u Ligu za prvaka.

Predsjednik GKK Šibenik Ante Gaćina kazao je da su zadovoljni što je nacionalna televizija napokon odlučila prenositi jedan košarkaški susret iz Šibenika.

– Ako je to itko zaslužio onda je to Šibenik ali i Sinj koji imaju veliki navijačku tradiciju i odličnu posjećenost. Utakmica počinje u 17,20 sati a od 17,10 već počinje prijenos tako da molim sve koji imaju ulaznicu da svoja mjesta zauzmu do 17 sati tako da ne stvaraju gužvu. Dvorana će biti otvorena u 16,20 sati tako da ima dovoljno vremena za ući s obzirom na pojačane sigurnosne mjere i radova koji otežavaju ulaz – kazao je Gaćina. Gaćina je apelirao na navijače da pokažu kako su, zajedno s prijateljima iz Sinja, najbolji u državi te da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava jer je klub nedavno kažnjen s pet tisuća kuna zbog paljenja baklji.

Trener ‘narančastih’ Jeronimo Šarin podsjetio je da puna tri tjedna njegova momčad nije igrala prvenstvenu utakmicu, a zbog ozlijeđenih igrača odigrane su prijateljske utakmice u Hercegovini.

– Još uvijek ne možemo računati na Tea Petanija, za kojeg se nadam da će biti spreman za veći dio utakmica u Ligi za prvaka. U sastavu neće biti ni Izzeta Türkyilmaza kojeg ćemo poštedjeti zbog bolova u leđima, ali zahvaljujući našem sponzoru Dogus grupi imamo širok roster i još 12 kvalitetnih igrača. Kad je o susretu s Alkarom riječ, imamo omjer četiri prema jedan u našu korist pa se nadam da ćemo u nedjelju pojačati skor i sa stilom ući u Ligu za prvaka, kojiu smo već osigurali – zaključio je Šarin.

Nakon teže ozlijede na parket se vratio i Zoran Vrkić koji je kazao da je ozljeda iza njega, da je spreman za nove utakmice.

– Ozlijede su, na žalost, sastavni dio sporta, propustio sam dobar dio sezone, no spreman sam za nastavak i ono što nas uskoro čeka u Ligi za prvaka – istaknuo je Vrkić.

Izvor: sibenik.in

Share: