Novopečeni reprezentativac Vrkić: ‘Počašćen sam pozivom izbornika Perasovića’

  • 28. lipnja 2015.
  • Vijesti
  • 404 Views

Na startu priprema hrvatske seniorske košarkaške reprezentacije za Eurobasket 10. srpnja naći će se i košarkaš GKK Šibenika Zoran Vrkić. – Počašćen sam pozivom izbornika Perasovića na pripreme reprezentacije – kazao je Vrkić za klupsku Facebook stranicu.

– Konkurencija je veoma jaka i dat ću sve od sebe kako bi upao među 12 putnika za Europsko prvenstvo. U prvom dijelu priprema nedostajat će dosta igrača, pa vjerujem kako bi se na pripremnim utakmicama mogao izboriti za značajniju minutažu – prenosi Vrkićeve riječi klupski Facebook profil.

Izrazio je novopečeni seniorski reprezentativac, koji je, podsjetimo, poziv dobio nakon što je zbog ozljede otpao Fran Pilepić, i zahvalnost svim trenerima u klubu. – Posebno kondicijskom treneru Kreši Baljkasu koji je bio tu danonoćno dok sam se vraćao od ozljede i još uvijek mi pomaže da napredujem. Zahvaljujem se i našem fizioterapeutu Slavenu Periši i posebno treneru Jeronimu Šarinu koji je uvijek vjerovao da mogu do reprezentacije, te naravno svim mojim suigračima u klubu.

– Što se tiče mog ostanka u Šibeniku sve će se znati kroz nekoliko dana – za kraj će Vrkić.

Izvor: sibenik.in

Share: