• 1. srpnja 2015.
  • Vijesti
  • 318 Views

Povodom medijskog prozivanja GKK “Šibenika ” od strane djelatnika KK Zadar u slučaju prelaska mladog Domagoja Vrkića u naš klub ,dužni smo Vam iznijeti činjenice oko tog transfera.

Tijekom 3. mjeseca 2015. godine saznali smo kako Domagoj Vrkić nije potpisao profesionalni ugovor sa KK Zadrom , te smo kontaktirali njegovu obitelj i izrazili želju da Domagoj prijeđe u GKK “Šibenik”. Obitelj je predložila da o svemu razgovaramo kada završi sezona.

Po završetku sezonu sastali smo se sa igračevom obitelji , te saznali još jednom da Domagoj Vrkić nema profesionalni ugovor ,niti mu je ponudjen u skladu sa propisima HKS-a od strane KK Zadar.

Isto su nam potvrdili i u službama HKS-a. Sa igračem smo se brzo dogovorili i potpisali ugovor na 4 godine. Nakon objave službene potvrde o prelasku igrača u GKK “Šibenik” , javljaju se iz KK Zadra tvrdeći kako je Domagoj Vrkić njihov igrač.

GKK ” Šibenik ” je poslao službeni dopis u HKS , te smo kao apsolutni legalisti odlučili čekati konačnu odluku HKS-a o statusu Domagoja Vrkića.

Share: