Kući ne smijemo gubiti, cilj je da Baldekin ostane neosvojiva tvrđava

  • 20. studenoga 2015.
  • Vijesti
  • 345 Views

Pred košarkašima GKK Šibenika još je jedna utakmica na Baldekinu koji je ove sezone neosvojiva tvrđava. Jer u četiri odigrane utakmice Šarinova je momčad upisala isto toliko pobjeda. A vjeruju da će tu tradiciju nastaviti i u subotnjoj utakmici protiv Škrljeva.

– Kući ne smijemo gubiti! Cilj nam je da Baldekin ostane neosvojiva tvrđava i poslije gostovanja Škrljeva – naglasio trener šibenskih košarkaša Jeronimo Šarin.

O protivniku, čiji su glavni igrači iskusni Kus i Perković, Šarin kaže: – Kad se spomene Škrljevo odmah se javlja dalmatinski podsmijeh. To je apsolutno neopravdano, jer riječ je o ekipi koja ima daleko veći budžet od nas. Imaju dosta igrača s košarkaškim imenom i prezimenom. Doduše, u dosadašnjih sedam kola ostvarili su samo jednu pobjedu. I taj podatak može zavarati, budući da su Kvarner i Jolly držali u egalu do same završnice. Istina, vani igraju dosta lošije nego kod kuće. Naš primarni zadatak je onemogućiti udarnom trojcu Škrljeva (Rogić, Kus, Perković), koji postiže 60-ak koševa, lagane poene i šutove.

Šarin je još u najavi utakmice dodao: – Uopće ne sumnjam da će naši mladi igrači dati svoj doprinos, kao što su radili u svim dosadašnjim utakmicama. Volio bih da i naših pet starijih igrača bude na razini koju od njih očekujemo, a što nije bio slučaj u zadnja dva kola.

GKK Šibenik i Škrljevo na Baldekinu igraju ove subote s početkom u 18 sati.

Izvor: sibenik.in

Share: