Halilović i Siriščević u narančastom: Sretni smo što smo dio ovog ambicioznog projekta

  • 19. rujna 2016.
  • Vijesti
  • 376 Views

Zaredala su se predstavljanja igračkih pojačanja GKK Šibenika. Danas je tako, u D-Resortu u Mandalini, javnosti predstavljana najnovija i posljednja igračka akvizicija ‘Narančastih’ za prvi dio sezone, Ivan Siriščević, kao i Miralem Halilović, koji je već ranije ovog ljeta potpisao za narančaste.

– Siriščević je šlag na tortu, malo iznenađenje za naše navijače i iznimno smo sretni što je postao dio našeg tima – kazao je predsjednik kluba s Baldekina Ante Grbac o igraču koji dolazi iz Cibone. Iskusni, 29-godišnji Siriščević, koji igra na poziciji ‘trojke’, vjeruje da je Šibenik pravi izbor.

– Drago mi je što sam došao u jedan ovako ambiciozan klub i nadam se da ću opravdati povjerenje uprave. Ne bih se htio razmetati nekim velikim ciljevima, ali imamo kvalitetnu ekipu koja, uz dobar rad na treninzima, može napraviti dobar rezultat – kazao je Siriščević.

gkk-halilovic-siriscevic-190916-5-696x522

Halilović se Šibeniku priključio nakon što je s reprezentacijom Bosne i Hercegovine odradio kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

– Sretan sam što sam postao dio ovog zdravog projekta. Vjerujem da ćemo rasti svi skupa, klub, navijači, da ćemo imati uspješnu sezonu. Kao što sam već prije kazao, kao igrač Zagreba dobro sam upoznao atmosferu na Baldekinu i bit će gušt igrati pred Funcutima – poručio je Halilović.

Svojim novim suigračima dobrodošlicu je zaželio kapetan Domagoj Bašić.

– O Ivanu i Miralemu, o njihovim igračkim kvalitetama, vjerujem, sve znate, a ono što moram istaknuti jesu i njihove ljudske kvaliteta. Uvjeran sam da će se odlično uklopiti u ekipu, u naš stil igre, a to je igra sa srcem. Naša će igra ove sezone biti takva da će se, ne sumnjam, jako svidjeti našim navijačima – kazao je Bašić.

Trener Vladimir Anzulović dobio je fino društvance, momčad koja bi se, prema svim predviđanjima, trebala potući za vrh ljestvice.

– Zahvalan sam upravi na čelu s predsjednikom Antom Grbcem i dopredsjednikom Bašarom Egemenom jer su napravili jako dobar posao u prijelaznom roku. Kao što sam već prije rekao, dosta je novih igrača i trebat će neko vrijeme da se uigramo, ali s obzirom na njihovu kvalitetu, vjerujem da će vrlo brzo pohvatiti sve automatizme, da ćemo što prije uhvatiti optimalnu formu. Snaga ove ekipe mora biti kolektiv, zajedništvo. Za sada imamo jako dobru atmosferu u momčadi, a to je bitan preduvjet za dobar rezultat – kazao je Anzulović.

Novi, redizajnirani Šibenik, navijači će moći vidjeti sutra (19 sati), u sada već tradicionalnoj prijateljskoj utakmici protiv turskog Euroligaša Darussafake.

– Jako me zanima kako ćemo odigrati protiv jedne takve moćne ekipe, kako će u sudaru sa superkvalitetnim igračima kakve ima Darussafaka reagirati moji igrači – zaključio je trener GKK Šibenika.

Izvor :Šibenski portal

Share: