‘Narančasti’ rutinski riješili Jazine u Kupu, protiv Zaboka za ‘Final 8’

  • 28. rujna 2016.
  • Vijesti
  • 404 Views

Košarkaši Šibenika odigrali su prvu službenu utakmicu u novoj sezoni. Narančasti su u 1. kolu Kupa Krešimira Ćosića opravdali ulogu favorita i lako se, kao gosti, obračunali sa zadarskim A2 ligašem Jazinama, svladaši ga rezultatom 89:75.

Utakmica u Višnjiku od početka je bila jednosmjerna. Momčad Vladimira Anzulovića, u kojoj nije bilo Turkyilmaza (uganuće zgloba) i Ivanova (bolestan), zagospodarila je parketom od prve minute, pa je nakon prvih deset minuta imala +14 (11:25), a na poluvremenu +19 (34:53). U nastavku je prednost rutinski sačuvala i na koncu slavila s 14 poena razlike.

gkk-zadar-mala

Najefikasniji u šibenskim redovima bio je Badžim s 25 ubačenih poena, Siriščević je zabio 15, Halilović 12 (uz 10 skokova), Pandurić i Bašić po 10, Petani 9, Blaće i Radovčić po 4. Kod domaćina je prvo ime bio Luka Katura s 22 postignuta poena.

U drugom kolu Kupa ‘’Narančasti’ gostuju kod Zaboka, koji se na svom parketu lako obračunao s Alkarom. Taj susret na rasporedu je 4. ili 5. listopada,naravno , sa Izzetom i Ivom u postavi ( već sutra su na treningu) , a pobjednik će se plasirati na Final Eight.

Šibenski portal

Share: