Evo nas doma: ‘Split je neugodan, ali uz podršku Funcuta i pametnom igrom bodovi ostaju na Baldekinu’

  • 21. listopada 2016.
  • Vijesti
  • 372 Views

Pred košarkašima Šibenika treći je u nizu dalmatinski derbi, i prvi na domaćem parketu. Nakon pobjede u Sinju i poraza u Zadru, ‘Narančasti’ će se protiv Splita napokon u jednoj službenoj utakmici predstaviti šibenskoj publici i tražiti drugu pobjedu. Što neće biti nimalo lak zadatak. ‘Žuti’ su složili dobru ekipu o čemu svjedoče i skor od 2-0.

– Jedva smo dočekali igrati kući i nadam se da ćemo uz podršku naših vjernih navijača, koji su nas pratili i u Sinju i u Zadru, upisati pobjedu. Za to ćemo morati odigrati jednu agresivnu ali i pametnu utakmicu, protiv jedne neugodno momčadi koja je pravi spoj mladosti i iskustva i koja je odlično pokrivena na svim pozicijama – ističe pomoćni trener narančastih Miro Jurić.

Splićanima će s vanjskih pozicija prijetiti Domagoj Bašić. Kapetan Šibenika osvrnuo se i na susret u Zadru.

– Momčad je dosta izmijenjena, nov je i trener i stoji ono da će trebati neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Ono što sam siguran jest da ćemo biti sve bolji i bolji. Imamo dobru ekipu, koja će uvijek ići na pobjedu, pogotovo na Baldekinu. Dakle, to vrijedi i za dvoboj sa Splitom, koji je jako dobra ekipa, protiv koje ćemo morati odigrati jednu energičnu, ali pametnu utakmicu. U tom slučaju, i uz podršku Funcuta, uvjeren sam da ćemo na kraju slaviti – kazao je Bašić.

Podsjećamo, susret između GKK Šibenika i Splita igra se u nedjelju, s početkom u 19 sati.

Šibenski portal

Share: