Teo Petani: Favoriti smo, ali to treba potvrditi na terenu

  • 28. listopada 2016.
  • Vijesti
  • 386 Views

Nakon mini prvenstva Dalmacije, u kojem su upisali dvije pobjede (Alkar i Split) i jedan poraz (Zadar), košarkaši Šibenika u četvrtom će kolu A1 lige napokon odmjeriti snage s jednim ‘kontinentalcem’. Gostuju, naime, u Zagrebu, kod novaka lige Hermes Analitice, koja je u prva tri kola upisala tri poraza. Dakle, analitika kaže da bi narančasti sutra trebali slaviti.

– Favoriti smo, ali to treba potvrditi na terenu. Ne podcjenjujemo nikog, Hermes ima pet, šest dobrih igrača, međutim, ako pokažemo tu fizičku komponentu koju posjedujemo, dakle ako budemo agresivni, rastrčani, skočni, susret bismo trebali riješiti u našu korist. Dižemo se iz utakmicu u utakmicu, sve više prihvaćamo trenerove zamisli, naporno treniramo i na nama je da pokažemo ono za što smo plaćeni. Želimo pobjeđivati u serijama, ‘mljeti’, pokazati što znamo – kaže playmaker narančastih Teo Petani.

panduric

Vladimir Anzulović pozvao je na oprez.

– Hermes je momčad koja je dugo na okupu i ako joj se dopusti igrati može stvoriti probleme ne samo nama, nego i drugim ekipama. Moramo, dakle, biti koncentrirani, ozbiljno ući u susret, ispunjavati ono što radimo na treninzima. U tom slučaju, kao što je kazao Teo, trebali bismo opravdati ulogu favorita – kazao je trener Šibenika.

Subotnja utakmica između Hermes Analitice i GKK Šibenika počinje u 18 sati, uz izravan prijenos na youtube kanalu KK Hermes Analitica.

Šibenski portal

Share: