Vladimir Anzulović: ‘Moji igrači osjećaju veliku ljubav navijača i žude im to vratiti na parketu’

  • 4. studenoga 2016.
  • Vijesti
  • 370 Views

Peto kolo A1 lige na Baldekinu donosi dalmatinsko – slavonski okršaj. I to vrlo zanimljiv. Sastaju se, naime, GKK Šibenik i KK Vrijednosnice Osijek, dvije ekipe koje su na omjeru 3-1, tako da će to biti pravi derbi. Pravi čovjek za najavu te utakmice je Luka Pandurić, Slavonac na privremenom radu u Šibeniku, koji je nosio i dres osječkog prvoligaša.

– Složili su dobar roster, igraju jako dobro, što su pokazali u prethodnim utakmicama, nisu slučajno dobili Cibonu. Ali, mi moramo prije svega gledati sebe, igrati svoju igru, tim više što igramo pred domaćim navijačima koji će nas, vjerujem, voditi do nove pobjede – kazao je bek narančastih.

Dodao je kako se momčad diže iz dana u dan.

– Na dobrom smo putu, atmosfera je odlična i samo trebamo nastaviti raditi. Što se tiče mojih igara, uglavnom sam zadovoljan, ali bit će to još bolje kad u potpunosti usvojim trenerov sistem, koji je ozbiljan, nikad prije nisam trenirao u tako ozbiljnom sistemu – istaknuo je Pandurić.

Trener Vladimir Anzulović svjestan je da ih čeka teška zadaća.

– Osijek je dobra ekipa, pogodili su s pojačanjima, tako da naš pristup mora biti maksimalan, koncentriran. Ponovit ću, snaga naše ekipe mora biti u kolektivu – kazao je Anzulović.

Htio je dodati još nešto.

– Moji igrači osjećaju veliku ljubav koju dobivaju od navijača i žele im se odužiti na parketu, vratiti im to igrama, pobjedama. Rijetko tko ima ovakvu podršku kakvu imamo mi – poručio ie trener ‘Narančastih’, koji bi na raspolaganju trebao imati sve igrače, uključujući i Badžima, koji se, kaže, iznenađujuće brzo oporavio od ozljede zarađene u prošlom kolu u Zagrebu. Upitan je tek mladi play Radovčić kojeg je napala visoka temperatura.

Subotnja utakmica na Baldekinu počinje u 17 sati.

Izvor : Šibenski portal

Share: