Pobjeda “narančastih” u Velikoj Gorici

  • 13. studenoga 2016.
  • Vijesti
  • 384 Views

Još jednu laganu pobjedu upisali su večeras košarkaši Šibenika. Na gostovanju kod Gorice slavili su sa 99:81, što je bio njihov peti trijumf u šest utakmica. Od samog starta ‘Narančasti’ su bili ti koji su diktirali događanja na parketu, pa su već nakon pet minuta imali deset poena prednosti (6:16). Uspjeli su do kraja prve četvrtine domaćini smanjiti na -7 (19:26), ali onda je uslijedila uraganska druga četvrtina u kojoj su Šibenčani ubacili čak 36 poena za velikih, ogromnih +30 na poluvremenu (32:62).

narancasti-mala

 

U tom razdoblju bila je prava milina gledati sastav Vladimira Anzulovića, njegovih igrača bio je pun teren. Ne čudi stoga što se na početku drugog dijela trener ‘Narančastih’ jako naljutio na svoje igrače, koji su malo spustili gard, pa se Gorica vratila na ‘pristojnih’ -18 (49:67). ‘Jezikova juha’ urodila je plodom pa je Šibenik ponovno uspostavio kontrolu i mirno priveo utakmicu kraju. I taj detalj govori koliki je Anzulović perfekcionist.

Što se tiče strijelaca, Halilović je zabio 21 poen (uz 11 skokova), isto koliko i Siriščević, Bašić je dodao 14. Prvo ime domaćina bio je Prgomet sa 25 postignutih koševa, pratio ga je Mašić sa 21.

U sljedećem kolu GKK Šibenik dočekuje Škrljevo ( subota , 18 h).

ŠIBENSKI PORTAL

Share: