Miki Halilović: ‘Cijenim Zagreb, ali ako odigramo kako najbolje znamo, pobjeda ne bi trebala izostati’

  • 2. prosinca 2016.
  • Vijesti
  • 411 Views

Košarkaši GKK Šibenika ugostit će na Baldekinu ove subote (17 sati) momčad Zagreba. Početak je to teškog rasporeda koji čeka Anzulovićev sastav u mjesecu prosincu.

U odličnom raspoloženju košarkaši Šibenika dočekuju još jednu utakmicu pred domaćim navijačima. Posljednji mjesec u godini bit će mjesec pravih iskušenja za ambiciozni GKK Šibenik (Zagreb, Jolly JBS, Zabok ,Cedevita, Cibona).

– Svjestan sam da šira košarkaška javnost gleda dosta u budućnost. No, mi smo koncentrirani samo na ono što nam slijedi u bliskoj budućnosti, odnosno na Zagreb. Oni su vrlo snažna ekipa, s nekolicinom igrača s ABA ligaškim iskustvom ( Marčinković , Batur , Kaštropil , Krapić i Junaković) .Naravno da smo doma blagi favoriti protiv svih ekipa, osim regionalnih ligaša, pa tako i kontra Zagreba. Međutim, morat ćemo odraditi dobar fizički posao na parketu da bismo slavili – ističe trener šibenskih košarkaša Vladimir Anzulović.

gkk-zagreb-mala

Da ih protiv Mrava ne čeka lagan posao zna dobro i Miralem Halilović, koji je upravo u Trnskom proveo dobar dio svoje karijere prije nego je preselio na Baldekin.

– Božić i Marčinković su njihovi glavni motori. Ako njih ‘ugasimo’ odradili smo lavovski dio posla. Iako cijenim Zagreb, ako mi odigramo kako najbolje znamo, pobjeda ne bi trebala izostati – kaže Halilović, koji je zaliječio manju rupturu.

GKK Šibenik i Zagreb na Baldekinu igraju ove subote s početkom u 17 sati.

SibenikIN

Share: