U-18 reprezentacija: Pave Paić i Domagoj Šarić odradili prvi trening na pripremama za EP

  • 8. prosinca 2016.
  • Vijesti
  • 222 Views

U-18 reprezentacija okupila se u zagrebačkom Hotelu I, a nakon toga odradila i svoj prvi trening uoči Europskog prvenstva koje ih od 16. do 22. prosinca očekuje u Turskoj (Samsun).
Odlično raspoloženi juniorski reprezentativci među kojima su i “narančasti” biseri Domagoj Šarić i Pave Paić ,stigli su na svoje odredište u kojem će u narednim danima provoditi vrijeme. Lokacija je Hotel I, odnosno dvorana na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i SD Lučko gdje ‘bruse’ formu za europsku smotru koja ih od 16. do 22. prosinca očekuje u turskom Samsunu.
Izabranici trenera Mancea u Zagrebu će odrađivati treninge sve do 14. prosinca 2016. kada kreću za Tursku. No prije toga očekuje ih jedna prijateljska utakmica protiv BiH u Sv. Martinu (9. prosinca 2016.)

Marijan Mance, trener U-18 reprezentacije:
„Pripreme ćemo odraditi jako dobro, odnosno nastaviti s onim što smo radili u ljetnom periodu. Dečki se dobro poznaju, imamo uigrane sisteme, pravila i principe, tako da ćemo u ovom kratkom periodu samo sve to probati popraviti, osvježiti i ponoviti. Ono što nam najviše treba u ovom trenutku je zdravlje i samo molim za to i da pokušamo napraviti što bolji rezultat na Europskom prvenstvu.“
Po pitanju očekivanja od Europskog prvenstva trener Mance bio je jasan: „Lijepo bi bilo izboriti Svjetsko prvenstvo, a sve iznad toga bi bio fantastičan uspjeh. Ekipa je homogena, dečki su zdravi… Nemamo neku veliku kvalitetu kao prijašnjih generacija, ali ćemo kroz radni dio probati nadoknaditi sve naše nedostatke.“

Hrvatska igra u skupini A zajedno sa Španjolskom, Italijom i Švedskom, a prva utakmica na rasporedu je 16. prosinca protiv Španjolske.

Share: