Miro Jurić: ‘Podrška Funcuta treba nam i protiv Zaboka’

  • 16. prosinca 2016.
  • Vijesti
  • 350 Views

Nakon gradskog derbija, iz kojeg su izašli pognutih glava, košarkaši Šibenika vraćaju se ‘normalnim’ utakmicama. A subotnji dvoboj protiv Zaboka idealan je za liječenje rana.

– Teško je kad se ovakva utakmica izgubi na način kao što smo mi izgubili. Ali to je sport, bit će još pobjeda i poraza. Bitno je da smo nakon analize utakmice s Jollyjem izvukli pouke, vidjeli gdje smo griješili i da spremno dočekujemo Zabok. I to bez ikakvog podcjenjivanja, jer uđemo li s pola gasa moglo bi nam se osvetiti. Međutim, mislim da od toga ne treba strahovati, momci su ozbiljni, dobro su radili ovaj tjedan i vjerujem da ćemo se vratiti na pobjedničke staze – kazao je pomoćni trener ‘Građana’ Miro Jurić, dodajući kako se nada da njihovi navijači nisu previše razočarani nakon poraza od Jollyja.

– To što su nakon utakmice tako dugo ostali s nama i nastavili pjevati i skandirati govori da će uvijek biti uz nas, i svaka im čast na tome. Njihova podrška nam treba i puno znači i nadam se da će i protiv Zaboka biti naš šest igrač – poručio je Jurić.

Koliko god poraz od Jollyja bio bolan, Ivan Siriščević kaže kako su ga već ‘arhivirali’ i okrenuli se nadolazećim utakmicama.

– Posvećeni smo isključivo Zaboku, dakle, on nam je sada u fokusu, a o Ciboni i Cedeviti ćemo pričati kada za to dođe vrijeme. A Zabok shvaćamo vrlo ozbiljno i ako odigramo kako znamo, kao što smo igrali veći dio prvenstva, naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje – zaključio je Siriščević.

Podsjećamo, subotnja utakmica na Baldekinu između GKK Šibenika i Zaboka počinje u 18 sati.

Šibenski portal

Share: