Juniori Cedevite ostali bez završnice turnira Eurolige – Toni Nakić najefikasniji

  • 8. siječnja 2017.
  • Vijesti
  • 374 Views

Nakon pobjede protiv Panathinaikosa jučer u prvom kolu kvalifikacijskog turnira Eurolige u španjolskom L’Hospitaletu juniori Cedevite danas su doživjeli dva poraza i oprostili se od mogućnosti da se posljednjeg dana bore za prvo mjesto i nastup na završnom turniru u Istanbulu.

U prvom današnjem susretu bolji je bio Juventud iz Badalone 70:57 u utakmici u kojoj je Cedevita imala minimalnu prednost na poluvremenu 36:35, a Juventud serijom 10:0 u trećoj četvrti i stigao do prednosti koju je sačuvao do kraja susreta. Leon Dubroja (16) i Toni Nakić (12) su predvodili oslabljenu momčad Marija Bošnjaka koja nekompletna i pogođena bolestima nastupa na ovom turniru.

U drugom susretu večeras bolji je bio domaćin L’Hospitalet 69:59 u utakmici u kojoj je Cedevita samo na startu utakmce povela, a domaćini su prednost držali gotovo cijelim tijekom susreta. Toni Nakić (20 p , 5 sk , 3 as ) i Darko Bajo (15) su u ovom susretu bili najefikasniji kod zagrebačke momčadi koju u nedjelju očekuje susret za peto mjesto protiv Albe Berlin.

Share: