Po pobjedu protiv velikog rivala

  • 26. siječnja 2017.
  • Vijesti
  • 243 Views

Vladimir Anzulović uoči Zadra: ‘Jedini imperativ je ostaviti srce na parketu!’

Odbrojavanje do početka velikog derbija na Baldekinu bliži se kraju. Taktike su manje -više složene, igrači spremni, navijači također i vrlo je izvjesno da ćemo sutra gledati zanimljiv dvoboj između Šibenika i Zadra.

– Na Višnjiku su nam u prvom dijelu prvenstva priredili vruć, ali sportski doček i moramo im uzvratiti istom mjerom, kako na parketu tako i na tribini. Dakle, očekujem jednu pravu utakmicu. Impretiv pobjede? Ne želim pred momčad u kojoj je puno mladih momaka stavljati nikakve imperative osim onog da ostave srce na terenu – kaže Vladimir Anzulović, koji bi na raspolganju trebao imati sve igrače, uključujući i Ivanova i Turkyilmaza koji su se oporavili od crijevne viroze. ‘Visi’ jedino Radovčić. Zadar također stiže u kompletnom sastavu.

– Ne slažem se s onima koji kažu da je Zadar u lošem ritmu. U ABA ligi ima solidan broj pobjeda, pojačao se i s tri igrača, tako da je situacija slična kao uoči dvoboja na Višnjiku. Ne slažem se ni s tvrdnjom da je njima pobjeda potrebnija. I mi maksimalno motivirani dočekujemo sutrašnji susret – ističe trener ‘građana’, dodajući kako ne žele ustuknuti pred nikim, pogotovo na Baldekinu.

Među 12 odabranih nakon dugog vreman trebao bi biti i mladi Kristijan Andabaka.

– Atmosfera u ekipi je odlična, u dobrom smo ritmu i dat ćemo sve da pobijedimo velikog rivala. Znamo koliko našim navijačima znači ova utakmica, vjerojatno više od onih s Jollyjem, pa se nadam da ćemo ih razveseliti – kazao je Andabaka.

Podsjećamo, utakmica GKK Šibenik – Zadar igra se u petak, s početkom u 18 sati.

ŠIBENSKI PORTAL

Share: