Mogu li narančasti i drugi put ove sezone ‘skinuti’ Cedevitu?

  • 22. travnja 2017.
  • Vijesti
  • 339 Views

Nacionalno košarkaško prvenstvo nikad nije bilo uzbudljivije. Uoči posljednjeg kola puno je otvorenih pitanja, između ostalog i ono tko će s broja jedan ući u play-off. Bit će to ili Split (gostuje kod Cibone) ili Šibenik. Narančastima za to treba pobjeda kod Cedevite, te poraz Splita. U svakom slučaju trijumfiraju li u nedjelju u Ludbregu (18h), bit će najmanje drugi. A izgledi za pobjedu su itekako realni. Naime, domaćin je desetkovan ozljedama (Ryan Boatright, Ra’Shad James, Marko Arapović, Lovro Buljević i Luka Babić, Džanan Musa ,Mirza Begić ), što mora ostaviti traga i na takvu momčad kao što je Cedevita. Uostalom, Zagrepčani su bili nekompletni i na Baldekinu pa su glatko poraženi.

– Slažem se da su nam zbog tih izostanaka šanse veće, ali nemojmo se zavaravati. Cedevita ima 22 kvalitetna igrača u rosteru, mahom sve reprezentativci ili potencijalni reprezentativci. Utakmica će biti teška i može otići u oba smjera – kazao nam je Vladimir Anzulović, koji nema većih problema s izostancima. Točnije, upitan je tek Ivan Sirišćević, koji ima problema s nogom, dok su svi ostali spremni, uključujući i Turkyilmaza.

– Idemo se gore potući i, ono što uvijek kažem ostaviti srce na parketu. Bez toga nema ništa, taj pristup bit će ključan – zaključio je trener narančastih.

ŠP

Share: