Anzulović: Povratak na Baldekin pred našu divnu publiku naš je najjači motiv

  • 9. svibnja 2017.
  • Vijesti
  • 347 Views

Iako su prošle nedjelje po treći put poraženi od Cibone u neizvjesnoj završnici, trener Šibenika Dražen Anzulović rekao je na današnjoj najavi druge utakmice protiv ‘vukova’ kako njegovi igrači nisu psihički potonuli i da će dati sve od sebe da se vrate na Baldekin i odigraju još jednom pred fantastičnom šibenskom publikom.

– Veseli me što smo svi zdravi i pozitivni. Govorim u svoje ime, ali siguran sam da tako razmišljaju i svi igrači, imamo samo jednu želju, a ona je pobjeda u Zagrebu i povratak u našu dvoranu. S obzirom kakvu nam ljubav pružaju navijači, oni su nam imperativ, i klupske i moje osobne ambicije ispod su toga – kaže Zula.

Vjeruje u svoje igrače da mogu do pobjede u Zagrebu, baš kao što je u njih vjerovao tijekom cijele sezone.

– Psihološki nije lako izgubiti tri egal utakmice od istog protivnika, ali i dalje smatram kako s napetim završnicama nemamo nekih problema. Kako izbjeći situaciju da protiv Cibone opet uđemo u napeti završetak ne ovisi samo o nama, pita se tu nešto i iskusne zagrebačke igrače. Treba samo biti koncentriraniji. Najvažnije je biti pošten prema sebi i drugima i dati svoj maksimum. Mojim igračima nemam što predbaciti, dali su sve od sebe. Neke stvari možda smo mogli bolje, ali mogli smo i lošije. Na kraju utakmice u nedjelju presudili su detalji. Ako treba baš na nečemu inzistirati to je jača obrana. Ne vjerujem ni da su nas vukovi podcijenili, to su profesionalci. Međutim, milost ne tražimo niti ćemo je dati – zaključio je Vladimir Anzulović.

ŠibenikIN

Share: