Hrvatska osvojila Dubrovnik, Roko MVP turnira

  • 26. lipnja 2017.
  • Vijesti
  • 369 Views

Hrvatska U-20 reprezentacija sjajnom predstavom na jugu Hrvatske pobjednik je međunarodnog turnira koji se od 23. do 26. lipnja igrao u Dubrovniku.

Posljednja prepreka za Hrvatsku bila je odlično raspoložena Crna Gora, no izabranici trenera Rajkovića odradili su sjajan posao i slavili rezultatom 86:81. Recimo samo kako je Crna Gora isto kao i Hrvatska upisala dvije pobjede do same finalne utakmice.

Jako dobro je Hrvatska krenula u utakmicu i nakon prvih 5 minuta igre semafor je pokazivao 18:5, no do isteka prve četvrtine Crna Gora je stigla na samo pola koša zaostatka (18:17). Nakon toga, Hrvatska preuzima utakmicu u svoje ruke i ne dopušta Crnoj Gori da se približi. Utakmica je privedena kraju, a Hrvatska je ovim osvajanjem turnira sjajno najavila Europsko prvenstvo u Oradei koje nas uskoro očekuje.

Najbolji u redovima Hrvatske bili su Roko Badžim sa 29 poena, Leo Čizmić dodao je 12 , Josip Barnjak 11 koševa , dok je Krešimir Radovčic zabio 8 koševa.

Kapetan U-20 reprezentacije Roko Badžim proglašen je MVP-jem međunarodnog turnira u Dubrovniku.
U Dubrovniku su osim Hrvatske i Crne Gore na odlično organiziranom turniru sudjelovale i reprezentacije Rusije i Slovenije.
POREDAK:
HRVATSKA
CRNA GORA
RUSIJA
SLOVENIJA

Share: