Prvi potez sportskog direktora: Tri Hrvatska bisera sletjela na Baldekin

  • 11. kolovoza 2017.
  • Vijesti
  • 409 Views

Sa lijepim vijestima jutros nam se javio Filip Vukičević , sportski direktor GKK Šibenika. Evo što je izjavio za službene stranice kluba:

Tri mlada hrvatska reprezentativca nosit će narančasti dres sljedeće sezone . Blizanci Tomislav i Zvonimir Ivišić, te Juraj Pleadin stižu u narančasto jato. Ivišići stižu iz Viteza (BiH) , dok Pleadin dolazi iz DOŠK-a.

gkk-sibenik

Sva trojica već nekoliko godina odlaze na sve značajnije turnire u zemlji i inozemstvu sa ekipom Škole košarke Dražen Petrović. Roditelji su imali upite bogatih europskih klubova , kao i brojne ponude iz Hrvatske, no ipak prevagnuo je dobar rad u Školi košarke Dražen Petrović i mlađim kategorijama kluba sa Baldekina.

Tomislav Ivišić visok je 204 cm , Zvonimir Ivišić se rastegnuo na 202 cm , dok je Juraj Pleadin , play visok 188 cm. Svi su rođeni 2003. godine i već sljedeći tjedan odlaze na pripreme reprezentacije Hrvatske u Daruvar.
Postoje upiti za još nekoliko mladih igrača koji bi htjeli doći u Šibenik, no vidjeti ćemo još što sa time.
Što se tiče seniorskog pogona , u završnim smo pregovorima sa nekoliko iskusnih prvoligaških igrača i nadam se da ćemo to ubrzo riješititi – izjavio je Filip Vukičević.
Foto :Škola košarke Dražen Petrović
Share: