Narančasti u premijeri na Baldekinu dočekuju Škrljevo

  • 12. listopada 2017.
  • Vijesti
  • 207 Views

Košarkaši Šibenika u petak će imati ovosezonsku premijeru pred domaćom publikom. Na Baldekinu će ugostiti Škrljevo pred, vjerujemo, punim tribinama. To su svakako zaslužili nakon pobjede u Zaboku na otvaranju prvenstva. Momčad čiji je prosjek tek nešto više od 20 godina u tom je susretu pokazala karakter i nevjerojatnu borbenost i to valja nagraditi.

– Drago mi je da smo u Zaboku pokazali da nismo puhali u prazno kad smo govorili da imamo što pokazati, da nikom protiv nas neće biti lako. Po meni je Škrljevo kvalitetnija momčad od Zaboka, lanjsku ekipu pojačali su s par dobrih igrača tako da nas čeka teška zadaća. Ali igramo kući i vjerujem da će nam naši navijači kao i svih prethodnih godina biti vjetar u leđa, da ćemo eventualne nedostatke nadomjestiti srcem – kaže kapetan narančastih Domagoj Bašić, dodajući kako je cilj još malo povećati energiju u odnosu na Zabok, nametnuti svoj ritam, igrati brzo i agresivno.

S tim se slaže i Vladimir Anzulović. Trener Šibenčana skrenuo je pozornost na iskustvo Škrljeva.

– U prosjeku su pet godina stariji od nas, što nije za zanemariti. Odlučit će detalji jer velikih nepoznanica među nama nema. I ponovit ću još jednom, želja mi je da energiju i emocije s treninga prenesemo na parket ali i na tribine, da ponovimo lanjsku simbiozu s našim navijačima. Njihova podrška puno nam je značila u Zaboku i s njima će nam biti lakše i protiv Škrljeva – zaključio je Anzulović, koji bi na raspolaganju trebao imati sve igrače.

Podsjećamo, utakmica GKK Šibenik – Škrljevo igra se u petak, s početkom u 18 sati.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: