Narančasti idu u susjedstvo po treću pobjedu: ‘Pune Jazine bit će nam dodatni poticaj’

  • 20. listopada 2017.
  • Vijesti
  • 343 Views

Kultna dvorana Jazine u subotu će biti poprište novog susjedskog okršaja. Novi prvoligaš KK Jazine Arbanasi ugostit će GKK Šibenik, a prema najavama, tribine bi trebale biti dobro ispunjene. Ono što je sigurno jest da će Funcuti i na toj utakmici ‘puhati u leđa’ narančastima.

– Možda sam već i dosadan s tim, ali njihova podrška uistinu nam punon znači. Kad je teško guraju nas naprijed i vjerujem da će tako biti i u subotu. Ono što želim jest da sve prođe u pravoj sportskoj atmosferi, da bude košarkaška fešta kao što je to na svakoj utakmici na našem Baldekinu – kaže trener Šibenčana Vladimir Anzulović.

Što se tiče događanja na parketu, Zula bi na raspolaganju trebao imati sve igrače.

– Radovčić, Pandurić i Bundović imali su neke sitne ozljede, ali vjerujem da će svi momci biti spremni za dvoboj u Zadru. A tamo nas čeka težak posao. Utakmica Jazina protiv Cibone pokazala je da moramo s punim respektom ući u utakmicu. Rekao bih da su izgledi podjednaki. Dobro smo se spremili, vjerujem u našu dobru partiju i da ćemo na kraju izvući pozitivan rezultat – kaže trener narančastih koji nakon dvije prvenstvene utakmice imaju stopostotni učinak. S druge strane, Jazine su za sada bez pobjede.

Ali, upozorava Domagoj Šarić, to ih neće zavarti.

– Jazine su jako dobra, iskusna ekipa što njihova trenutačna pozicija na ljestvici ne pokazuje. Ali mi smo orijentirani na sebe, na svoju igru. Atmosfera u ekipi je jako dobra, ove dvije pobjede napunile su nas samopuzdanjem i nadam se da ćemo u subotu nastaviti pozitivan niz – ističe mladi playmaker Šibenika.

Dodaje kako im puna dvorana uglavnom domaćih navijača neće predstavljati problem.

– Dapače, bit će to jako poticajno za nas, motiv više da se predstavimo u najboljem svjetlu – zaključio je Domagoj Šarić.

Podsjećamo, subotnja utakmica Jazine Arbanasi – GKK Šibenik počinje u 20 sati.

Sibenski portal
Piše: Patrik Patafta

Share: