Toni Nakić se i protiv Cibone uzda u navijače: ‘Kad čujemo huk s tribina pukne nas adrenalin i dajemo više nego što možemo’

  • 11. studenoga 2017.
  • Vijesti
  • 221 Views

Cibona na Baldekin stiže u vrlo nezgodnom trenutku. Dok su narančasti odmarali, ‘Vukovi’ su odigrali dvije utakmice, protiv Hermes Analitice u Premijer ligi te protiv Zadra u ABA ligi, i obje izgubili. A kaže se kako je ‘ranjena zvijer’ najopasnija.

– Sigurno da je bolje za nas da su dobili koju od tih utakmica, jer sada se moraju vaditi protiv nas, i igrači i stručni stožer i dat će sve od sebe da dobiju utakmicu – kaže trener GKK Šibenika Vladimir Anzulović.

gkk-cibona-070517-3-696x522 (1)

Dodao je kako se ne zamara previše lanjskom negativnom serijom (0:5) koju je njegova momčad imala protiv Zagrepčana, da na to ne gleda kao na motiv više.

– Ne vjerujem previše u te ‘crne mačke’. Ono što sam primjetio jest da je Cibona prošle sezone na Baldekinu uvijek bila visoko motivirana i ozbiljna, na 100 posto, za razliku od utakmica protiv drugih gdje bi bili na nekih 70 posto. Zašto? Zbog sjajne atmosfere na Baldekinu koju je uistinu motivirajuća – kaže Zula.

I u nedjeljnom dvoboju očekuje se velik doprinos mladih snaga šibenskog kluba. Jedan od njih je i Toni Nakić, koji nakon stanke jedva čeka ponovno zaigrati i po mogućnosti nastaviti pobjednički niz.

– Bit će ovo mislim najteži ispit za nas ove sezone. Bit će jako teško, Cibona je favorit, ali i u dosadašnjim utakmicama malo se tko nadao našim pobjedama, a eto, mi smo na 4-0. Pa zašto tako ne bi bilo i u nedjelju – pita se jedan od šibenskih bisera, dodajući kako veću kvalitetu Cibone treba nadomjestiti htijenjem i energijom.

– Moramo pobjedu željeti više od njih – kazao je Toni Nakić, koji se i ovog puta uzda i veliku podršku s tribina.

– Kad čujemo huk s tribina dobijemo dodatnu snagu, pukne nas adrenalin i dajemo više nego što možemo – zaključio je Nakić.

Podsjetimo, nedjeljna utakmica na Baldekinu počinje u 17 sati.

Piše: P. Patafta (Šibenski portal)

Share: