Narančasti u subotu protiv Hermesa

  • 17. studenoga 2017.
  • Vijesti
  • 282 Views

U trenutku pisanja ovog teksta košarkaši Šibenika ukrcavali su se u autobus koji će ih odvesti u Zagreb, na megdan s Hermes Analiticom. S obzirom na formu, čeka nas zanimljiva utakmica. Narančasti skidaju sve redom, u pet utakmica upisali su pet pobjeda, dok su ‘analitičari’ nako dvije uzastopne pobjede na omjeru 3-2. I jednima i drugima zajedničko je da su sredili Cibonu. Apsolutno zasluženo i jedni i drugi.

– Malo mi je smiješno da nas guraju za favorite u dvoboju protiv momčadi koja igra doma, koja je u prosjeku četiri, pet godina starija od nas, dakle, s igračima koji imaju više prvoligaškog iskustva. Ali, aj’ neka, dobro da smo i mi jednom favoriti – kazao nam je Vladimir Anzulović prije puta u metropolu.

gkk 2017 2

Za nastavak pozitivnog niza, dodao je, valja maksimalno ispuniti zacrtane ciljeve, stvari s treninga u punom obujmu primijeniti na utakmicu.

– Pobjeda protiv Cibone i fizički je i psihički ispraznila moje momke, slavlje nakon nje dovela je do mentalnog pražnjenja i zato je od izuzetne važnosti da u susret uđemo sto posto koncentrirani i spremni – istaknuo je trener Šibenčana, koji će na raspolaganju imati sve igrače.

O momčadi Hermes Analitice govorio je vrlo pohvalno.

– Imaju vrlo kvalitetnu vanjsku liniju koja nam je prošle sezone na Baldekinu stvarala velike probleme, a dobro su pokriveni i na visokim pozicijama. Između ostalih, tu je naš Bruno Španja, koji je u odličnoj formi, što me veseli kao osobu, ali ne i kao trenera Šibenika- zaključio je Vladimir Anzulović.

Subotnja utakmica između Hermes Analitice i GKK Šibenika počinje u 18 sati.
Piše:P. Patafta

Share: