Miro Jurić: Kaštelani će se htjeti vaditi protiv nas, ali nešto se i nas pita

  • 1. prosinca 2017.
  • Vijesti
  • 417 Views

gkk-treneri-males-juric

Ribola Kaštela 0-6, GKK Šibenik 6-0. Ovako na papiru, statistički gledano, subotnji premijerligaški dvoboj susjeda trebao bi za pobjednika iznjedriti narančaste. Međutim, papir je jedno, a parket nešto sasvim drugo i na Baldekinu su svjesni kako će se, žele li nastaviti pobjedničku seriju, morati dobro namučiti i natopiti dresove znojem.

– Očekujem čvrstu, tešku utakmicu pred punom dvoranom. Jest da ulazimo kao blagi favoriti, ali Kaštela su iskusna ekipa, s igračima koji dugo igraju u A1 ligi, neki imaju i ABA iskustvo, tako da moramo biti na nivou kao u prethodnim utakmicama želimo li doći do pobjede. Bit će dakle sve, samo ne lagana utakmica – veli Ivan Mileković.

Dodao je kako ih je dvotjedna pauza malo poremetila, ali ne želi u tome tražiti bilo kakav alibi.

– Iako nismo imali utakmica, trenirali smo naporno sa željom da uklonimo neke nedostatke. – istaknuo je.

Koje nedostatke, kad imate 6-0, pitali su u polušali novinari?

– Uvijek se može bolje! – poentirao je Mileković,

Da ih u subotu čeka teška bitka slaže se i pomoćni trener Šibenčana Miro Jurić.

– Protiv njih smo igrali dvije prijateljske utakmice i u obje su bile neizvjesne. Ona prva na Baldekinu čak je završila neriješeno, a u Kašteli smo smo tijesno slavili. Takvu ratničku utakmicu očekujem i u subotu, oni su u nezavidnom položaju i sigurno će se htjeti vaditi protiv nas. Ali, nešto će se i nas pitati. Znamo kako se postaviti, energično, agresivno. U tom slučaju izgledi za pobjedu su nam puno veći – kazao je Miro Jurić.

Narančasti bi, prema najavama, u Kašteli trebali imati glasno podršku s tribina.

– Imamo privilegij igrati pred najboljim navijačima, koji nas svuda prate. Dižu nas kada padnemo, daju nam vjetar u leđa i vjerujem da će tako biti i u subotu. A na nama je da im se što bolje odužimo za tu vjernu podršku – zaključio je Mileković.

Izvor: www.sibenskiportal.rtl.hr

Share: