I dalje ne znaju za poraz, šibenski košarkaški stroj protutnjao i Kaštelama

  • 2. prosinca 2017.
  • Vijesti
  • 372 Views

Traje i traje. Pobjednička serija GKK Šibenika živa je i nakon gostovanja kod fenjeraša Premijer lige, Ribole Kaštele. Narančasti su u susjedstvu slavili sa 70:63 i upisali sedmu pobjedu u sedmoj utakmici, a domaćina ostavili na nuli.

Velik dio posla momci Vladimira Anzulovića odradili su u prvoj četvrtini. Vidjelo se da su se zaželjeli utakmica nakon dvotjedne stanke, pa su krenuli pun gas. Nakon tih prvih deset minuta imali su +12 (12:24). Dvoznamenkastu prednost Šibenčani su održavali i većim dijelom druge četvrtine. Ipak, do kraja poluvremena domaćin uspijeva doći do daha, pa se na pauzu odlazi rezultatom 32:37. U tom prvom dijelu odlično je odigrao Krešimir Radovčić koji je u prvih 20 minuta upisao devet poena, pet skokova i tri asistencije, a dobre roli pružili su i Vitali, Pandurić i Nakić.

Već na startu drugog dijela crni rade novu seriju i ponovno odlaze na dvoznamenkastu prednost (34:48), a na ulasku u posljednjih deset minuta semafor je pokazivao 48:61. Pokazat će se sasvim dovoljno da šibenski sastav susret mirno privede kraju i upiše još jednu pobjedu.

Pandurić je na koncu bio najefikasniji u šibenskim redovima sa 14 postignutih koševa, Vitali je dodao 13, a Bašić i Radovčić po 12 poena (8s, 5a). Kod domaćina prvo ime bio je Došen sa 18 poena.

U sljedećem kolu Šibenik na Baldekinu dočekuje Osijek.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr
Foto: Milan Balaban

Share: