Vitali: ‘Nadam se kako ćemo svojim navijačima staviti pobjedu pod bor za Božić’

  • 21. prosinca 2017.
  • Vijesti
  • 399 Views

Košarkaši GKK Šibenika, nakon gostovanja na Višnjiku i prvog poraza, vraćaju se na svoj Baldekin. U goste im stiže sinjski Alkar, a Šibenčani vjeruju u svoju novu pobjedu.

– Mislim da nas poraz u Zadru nije izbacio iz kolosijeka. Mi imamo svoj plan i program kojeg se čvrsto držimo. U svaku utakmicu ulazimo s mišlju da pobijedimo. Tako će biti i protiv Alkara. Dakle, nadam se kako ćemo mi biti ti koji će svojim navijačima staviti pobjedu pod bor za Božić – rekao je Šibenikov igrač Toni Vitali.

A nosio je Vitali i dres Alkara. Bilo je to prije dvije sezone kad je i proglašen najboljim igračem A-1 lige. – Alkar je uvijek neugodan protivnik. Siguran sam da u Šibenik neće doći ‘spuštenih gaća’, već da će nam pokušati zagorčati život i tražiti prigodu za pobjedu.

Za razliku od protekle utakmice Bundović bi trebao biti spreman, dok je Radovčić upitan. U najavi utakmice trener Vladimir Anzulović kaže: – To će biti pravi test za nas. Naime, od lovca smo postali lovina. Nas više nitko neće potcjenjivati i zato ćemo morati davati maksimum u svakoj utakmici. Nadalje, došli smo u poziciju da na nas svi idu agresivno. U zadnjim utakmicama se dešava da ekipe idu dosta grubo prema nama. Naši mladi igrači su nekoliko puta udarani, namjerno ili nenamjerno, a da ih se nije adekvatno zaštitilo. Međutim, ja vjerujem u svoje dečke. Oni niti jednom nisu iznevjerili ni nas ni navijače. Siguran sam da neće niti protiv Alkara.

Osim na parketu vodit će se ‘borba’ i na tribinama. Funcuti s jedne, a Maligani s druge strane. – Ulazi u dvoranu biti će otvoreni od 17 sati. Zbog detaljnih kontrola na ulazu, molimo sve gledatelje da dođu barem 30 minuta prije početka utakmice kako bi se izbjegle nepotrebne gužve – apeliraju organizatori utakmice koja počinje u 18 sati.

Izvor: sibenik.in

Share: