Vladimir Anzulović: U Osijeku nas čeka težak posao

  • 4. siječnja 2018.
  • Vijesti
  • 388 Views

Košarkaši Šibenika u subotu se vraćaju u pogon. U slavonskoj ‘metropoli’ čeka ih Kup dvoboj protiv Osijeka, nimalo bezazlene momčadi koja se pomalo neočekivano nalazi u donjem dijelu prvensvene ljestvice s tri pobjede iz deset utakmica. Na tu ‘nelogičnost’ uoči puta u ‘ravnicu’ upozorava i Vladimir Anzulović.

– Osijek bi i po budžetu i po momčadi trebao biti pri vrhu Premijer lige, ali ih rezultati nisu baš pratili, a što su sigurno utjecale i problemi s ozljedama koje su imali. Za očekivati je da će u nastavku sezone dići formu, tako da nas u subotu čeka težak posao – kazao nam je trener narančasti.

Za razliku od šibenskog, osječki sastav, koji je u prvenstvu poražen na Baldekinu, u ovoj je kratkoj zimskoj pauzi doživio određene promjene u sastavu. ‘Brokerima’ je, naime, iz Japana stigla ‘ponuda koju nisu mogli odbiti’ za Australca Venky Joisa, ali su doveli dva nova igrača. Potpisali su finskog reprezentativca Carla Lindboma ( igrao za Finsku na Europskom prvenstvu) , koji ima iskustva igranja u Ligi prvaka, a iz Cibone im je stigao mladi reprezentativac Mate Mandić. Klub je napustio i snažni centar Filip Krajina , a na njegovo mjesto , još ranije , došao je iskusni Ivan Krolo (34 god. , 217 cm).

– I to govori koliko je to ambiciozan i ozbiljan klub. Ali, nešto će se i nas pitati. Mi , sigurno je, ne idemo gore izgubiti – zaključio je Vladimir Anzulović.

Subotnja utakmica Vrijednosnice Osijek – GKK Šibenik, čije će se pobjednik plasirati na završni Final 8 turnir, počinje u 19 sati.

Izvor: Šibenski portal

Share: