Narančasti se zaželjeli one ‘ludare’ na Baldekinu: ‘Neka nas i protiv Zagreba vodi huk s tribine’

  • 19. siječnja 2018.
  • Vijesti
  • 375 Views

Košarkaši Šibenika će nakon mjesec dana odigrati jednu domaću utakmicu. Posljednji susret na Baldekinu bio je onaj protiv Alkara, 22. prosinca. Uslijedila je nakon toga kratka zimska stanka, pa Kup utakmica u Osijeku te prošlog vikenda gostovanje kod Cedevite. Stoga ne čudi da su se igrači zaželjeli onog ‘ludare’ na Baldekinu, koja će, vjerujemo, vladati i na subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Zagreba (17h).

– Falio nam je domaći teren. Mlada smo ekipa kojoj onaj huk s tribina puno znači, koji nas diže, tako da se veselimo utakmici sa Zagrebom. Vjerujem da ćemo uz podršku navijača i našu energiju i želju upisati pobjedu – kaže Ivan Mileković.

Njihov suparnik se, dodaje, ne smije podcijeniti.

– Igraju ‘run ang gun’, pomalo divlju košarku, tako da su poprilično nepredvidljivi. Mlada su ekipa, s puno juniora koja je do sada ostvarila više od očekivanja. Međutim, sve je na nama, moramo se vratiti na smjernice od prije Cedevite, obrani i energiji koja nas je krasila najvećim dijelom prvenstva. U tom slučaju uspjeh neće izosati – kaže Mileković.

Da su ‘Mravi’ ugodono iznenadili smatra i Vladimir Anzulović.

– Ove tri pobjede koliko do sada imaju malo tko im je davao. Uz nas su najmlađa ekipa i slažem se s Ivanom da energiju s treninga moramo prenijeti na utakmicu. Nakon pauze smo odigrali jednu sjajnu utakmicu u Osijeku, s kojoj sam jako zadovoljan, i jednu manje sjajnu protiv Cedevite, s kojoj nisam zadovoljan. Super bi bilo ponovno uhvatiti kontinuitet pobjeda, i da, slažem se da smo favoriti protiv Zagreba, ali to treba potvrditi na parketu – kazao je trener narančastih, koji bi na raspolaganju trebao imati sve igrače.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: