Građani u subotu na Baldekinu dočekuju Zabok, protiv kojeg su u Zagorju pobjedom otvorili prvenstvo

Baš u Zaboku u listopadu prošle godine košarkaš GKK Šibenik počeli su svoj veliki pobjednički niz u prvom kolu HT Premijer košarkaške lige. Pola sezone je već prošlo pa je došao red da Šibenčani uzvrate gostoprimstvo Zabočanima, utakmica se igra u subotu na Baldekinu s početkom u 17 sati.

– Zabok je napravio dobar posao u dosadašnjem dijelu prvenstva. Cilj im je ulazak u play off, a otprilike tu su negdje na tablici. Dodatno su se ojačali dvojicom mladih igrača Cedevite Jordanom i Buljevićem. Dobro ih vodi trener Ivan Perinčić, a imamo informacije da će nas pokušati iznenaditi– rekao je danas na najavi utakmice Vladimir Anzulović, trener GKK Šibenika.

‘Narančasti’ su već ispunili svoj rezultatski cilj za ovu sezonu i, kako kaže Anzulović, nemaju više nikakvog rezultatskog imperativa za razliku od Zaboka.

– Jedan i jedini cilj smo ostvarili, a to je bio ostanak u ligi. Međutim, to ne znači da još nije puno posla ispred nas. Cilj nam je pokušati ostati zdravi, dobro trenirati i dignuti nivo individualne i kolektivne igre– rekao je trener ‘građana’.

U prošlom kolu Šibenčani su deklasirali Zagreb na Baldekinu, ali Anzulović smatra kako je Zabok puno bolja ekipa te je pozvao da u dvoranu dođe što više ljudi.

– Ugodno me je iznenadio broj gledatelja koji se skupio na Baldekinu protiv Zagreba. Želio bih istu takvu posjetu i atmosferu. Jer, bez pomoći navijača i pozitivnog pritiska nećemo uspjeti pobijediti Zabok- pozvao je Anzulović Funcute i druge prijatelje košarke da dođu sutra na Baldekin.

Televizijskog prijenosa nema.

Izvor: www.sibenik.in

Share: