Gabrić: ‘Ostvario mi se dječački san, igrati pred Funcutima.’

  • 8. veljače 2018.
  • Vijesti
  • 381 Views

Na Baldekinu je danas predstavljen novi igrač GKK Šibenika Tomislav Gabrić. Kao što smo jučer izvijestili, 22-godišnji Drnišanin s narančastima je potpisao ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produljenja. Međutim, nije Gabrić jedini novi član narančastog jata.

– Kao što smo i najavljivali, skinuli smo blokadu, i to par mjeseci prije plana, tako da smo dobili mogućnost registrirati dva nova igrača. O Gabriću vjerujem sve znate. Domaće je dijete s kojim ćemo, nadam se, budu li zadovoljne obje strane, ostvariti i dugoročniju suradnju. Drugi igrač kojeg smo registrirali je 18-godišnji Robin Rajčić (204 cm) koji je bio član njemačkog Bayerna, a igrat će za našu juniorsku ekipu. Dobit će priliku do ljeta i nakon toga vidjeti hoćemo li i s njim produljiti suradnju, vidjeti kakve su njegove želje i ambicije – kazao je sportski direktor GKK Šibenika Filip Vukičević.

vukicevic gabric- mala

Tomislav Gabrić već je igrao na Baldekinu, ali sada mu se, kaže, ostvarila velika želja.

– Zahvaljujem direktoru Vukičeviću, treneru Anzuloviću i cijeloj upravi što su mi ostvarili dječački san da igram pred Funcutima – kazao je Gabrić, koji je karijeru počeo u DOŠK-u, a igrao je još za Cibonu, Metalac, te u Rumunjskoj, Italiji, Turskoj i Latviji.

– Nakon teške sezone za mene odlučio sam kako je ovo za mene najbolja opcija. Ekipa i trener su me odlično prihvatili. S njima trenerima već mjesec dana i polako ulazim u sistem. Vidi se da su momci prava klapa, i na parketu i van njega, i veselim se što sam postao dio njih – kaže Gabrić, koji može pokrivati poziciju ‘trojke’ i ‘četvorke’.

– Trener je taj koji će odlučiti gdje sam mu najkorisniji. Mlad jesam, ali mislim da svojom agresijom i energijom mogu dati dosta toga – zaključio je Gabrić koji pravo nastupa ima već u subotu protiv Jazina.

Na kraju je riječ ponovno uzeo direktor Vukičević.

– Ispunili smo oba obećanja s početka sezone. Osigurali smo ostanak u prvoj ligi i sredili financije. Kao što sam kazao, blokadu zbog dugova prema igračima smo skinuli, ostali su još neki dugovi prema dobavljačima, koje ćemo također uskoro podmriti – zaključio je Filip Vukičević.

Izvor: Sibenski portal
Foto: GKK Šibenik

Share: