Ulaznica za derbi više nema

  • 13. travnja 2018.
  • Vijesti
  • 356 Views

Oni koji žele pogledati dugoočekivani košarkaški derbi između GKK Šibenika i Zadra, a nisu do sada nabavili ulaznicu, to će moći učiniti jedino preko TV ekrana. Naime, sve ulaznice za subotnju utakmicu prodane su, pa čak i nakon povećanja kapaciteta dvorane na Baldekinu.

– Već sada možemo kazati da će dvorana biti puna, jer ulaznica više nema. Za ovu utakmicu bit će postavljene i stolice iza koševa, njih ukupno 150, tako da će ukupni kapacitet biti 1.050 sjedalica – izvijestio nas je tajnik GKK Šibenika Damir Grandeš, te pozvao gledatelje da radi izbjegavanja gužve ne dolaze ‘5 do 12’ u dvoranu.

– Ulazi će se otvoriti u 15.45 i molimo gledatelje da sjednu na mjesto koje je označeno na njihovoj ulaznici – dodao je Grandeš.

Kako smo ranije pisali, dalmatinski derbi proglašen je događajem visokog rizika, tako da će u i oko dvorane biti velik broj pripadnika snaga sigurnosti, a svi prilazi dvorani bit će snimani prije, za vrijeme i nakon utakmice.

– Osiguranje će biti na visokom nivou, s puno redara i policije. Dolazi i stotinjak pripadnika Tornada, koji će po običaju biti smješteni u posebno ograđenom dijelu. Nadamo se i vjerujemo da će sve proći u najboljem redu – zaključio je Damir Grandeš.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: