Domagoj Šarić: ‘Uz podršku naših navijača bit će nam lakše vratiti seriju u Split’

  • 4. svibnja 2018.
  • Vijesti
  • 427 Views

Žele li košarkaši Šibenika još malo produžiti sezonu i ostaviti nadu u plasman u polufinale doigravanja na životu, u subotu na Baldekinu nemaju pravo na pogrešku. Ne nakon što su u prvom dvoboju protiv Splita, u posljednjih deset minuta kompromitirali jako dobre tri četvrtine na Gripama i na koncu upisali (pre)visok poraz.

– Šteta zbog tog pada u zadnjoj četvrtini. Kao da smo upali u neku rupu. Popustila nam je koncentracija, počeli nizati greške i dopuštati im lagane koševe. Vjerojatno je i umor učinio svoje, ali presudilo je prije svega veće iskustvo Splita – veli Domagoj Šarić.

Mladi playmaker narančastih, kojem mnogi priželjkuju još veću minutažu, iznio je ‘jednostavan’ recept za subotnji uzvrat na Baldekinu.

– Želimo li seriju vratiti u Split igru iz prve tri četvrtine moramo prenijeti na svih 40 minuta. Mi moramo biti ti koji diktiraju tempo, ne smijemo ulaziti u greške i dozvoliti im da se razigraju. Dok smo igrali pet na pet to je izgledalo dosta dobro, zato je koncentracija ključna – ističe Šarić.

U subotu će Šibenčani imati još jedan adut, publiku.

– Nadam se da će dvorana biti puna, jer su nam naši navijači velik vjetar u leđa. Kada padnemo oni nas dignu i uz njihovu podršku bit će nam lakše igrati – zaključio je Domagoj Šarić.

Podsjećamo, subotnja utakmica na Baldekinu počinje u 19 sati, uz izravan prijenos na Arenasportu.

Izvor: sibenskiportal.rtl.hr

Share: