Uoči derbija na Višnjiku iz Zadra poručili: ‘Kapa do poda Šibenčanima’

  • 18. prosinca 2018.
  • Vijesti
  • 410 Views

Nekoliko nas sati dijeli od okršaja Zadra i Šibenika na Višnjiku, koji se po originalnom rasporedu trebao igrati za vikend, ali je na traženje domaćina, zbog obveza u ABA ligi, pomaknut na utorak. Od toga ne bi bilo ništa da su ih Šibenčani, kao neki drugi naši klubovi, odbili. I zato su im susjedi vrlo zahvalni što su im izašli u susret.

– Zahvalio bih se ljudima iz Šibenika što su bili korektni i što su stavili košarku na prvo mjesto, a ne neke administrativno-knjiške pamflete radi kojih riskiramo da se netko ozlijedi, kao što je Velić rekao, a dobro je rekao, da netko strada na cesti… Kapa do poda mojim prijateljima iz Šibenika. Nadam se da ćemo ovu utakmicu biti puno spremniji nego smo bili u Škrljevu i da ćemo pred svojom publikom u ovo predbožićno vrijeme napraviti pravu atmosferu – prenosi portal Basketball.hr izjavu trenera Zadra Ante Nazora, koji je narančaste komplimentirao i za ono što pokazuju na parketu.

– Sigurno možemo očekivati dobru utakmicu i kvalitetnu partiju. Protivnika izuzetno respektiram. Pokazao je dobru igru ove godine, prije svega u pobjedi protiv Cedevite na domaćem terenu. Dobili su i Bosca koji je solidna ekipa te su u pozitivnom tonusu i dolaze nam napraviti što je moguće veće probleme. Možemo očekivati da će se htjeti dokazati, a mi moramo biti pravi i imati odgovor na to. Utakmica ima posebnu draž, poseban naboj i šušur oko terena – istaknuo je Nazor, dodajući kao osim d Junakovića opasnost za njegovu ekipu prijeti i s drugih strana.

– Ima tu dosta igrača koji su sposobni igrati na većem rangu nego što sada igraju. Tu je Nakić koji je stalno na granici da probije taj plato i ode u rang više, kao i moj nekadašnji junior iz Splita Tonko Vuko koji je također izuzetno koristan igrač, Bašić može ući u seriju vanjskog šuta, ima tu dosta zamki – poručio je Nazor uoči dvoboja Višnjiku, koji počinje u 19 sati, uz izravan prijenos na Arenasportu.

Izvor: Šibenski portal

Share: