Narančasti uoči Gorice ostali bez jedinog centra, reket će morati zatvoriti mladi Rajčić

  • 18. siječnja 2019.
  • Vijesti
  • 257 Views

Gostovanjem kod Gorice košarkaši Šibenika otvaraju u subotu drugi dio Premijer lige. Derbi je to donjeg dijela ljestvice u koji narančasti ulaze okrnjeni. Naime, ostali su bez Paića (zbog ozljede upitan je i za Cibonu) jedinog centra kojim su raspolagali, tako da će ‘peticu’ u subotu morati glumiti Vuko, a veću minutažu nego inače najvjerojatnije će dobiti mladi Robi Rajčić (19 godina/ 205 cm). Dobra je stvar da se vraća Toni Nakić, koji je zbog ozljede preskočio Kup dvoboj s Boscom, a i Korać već bolje diše sa ekipom, dok je trener Miro Jurić i dalje upitan zbog bolesti. Jest da se sredinom ovog tjedna vratio u dvoranu, ali hoće li dobiti zeleno svjetlo doktora za put u Veliku Goricu saznat će danas.

– Od početka sezone govorim da neću kukati, imamo ono što imamo. Šteta zbog Paića, ionako smo tanki u reketu, ali pokušat ćemo nekako ‘zakamuflirati’ njegov izostanak – veli Jurić.

Već smo pisali koliko je utakmica protiv Gorice važna za narančaste, ne samo zbog bodova, već i zbog samopouzdanja.

– Ha, izgleda da nam je svaka važna, doveli smo se u takvu situaciju da je svaka utakmica ‘na nož’. U svakom slučaju spremni smo, dvoboj s Boscom poslužio nam je za uigravanje novih igrača, koji su pokazali da će biti pojačanja. Bit će teško, Gorica je ostala praktički s istom ekipom kao u prvom dijelu sezone, ali dat ćemo sve od sebe da dobijemo – kazao je trener Šibenika.

Izvor: Šibenski portal

Share: