Narančasti u ravnici traže revanš za poraz na Baldekinu

  • 4. veljače 2019.
  • Vijesti
  • 422 Views

Košarkaši Šibenika u ponedjeljak se, nakon deset dana pauze, vraćaju utakmicama. Gostuju kod Osijeka, momčadi koja je u prvom dijelu odnijela pobjedu s Baldekina. Mogu li im se narančasti revanširati i tako se se bodovno izjednačiti sa Slavoncima?

– Nema razloga da ne odigramo jednu dobru utakmicu. Tu pobjedu smo im praktički poklonili, imali smo sve u svojim rukama. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu, kao što su uostalom svi naši dvoboji u Osijeku – kaže Miro Jurić.

Za dobar rezutat trebat će zadovoljiti nekoliko ‘preduvjeta’.

– Moramo im zatvoriti napadački skok, u čemu su vrlo jaki, i smanjiti broj izgubljenih lopti. Spremili smo se dobro i neće nas zavarati što im je otišao ponajbolji igrač Pavlović, odgovornost će preuzeti igrači koji su do sada bili u drugom planu, dakle, očekujem maksimalno mobilizirani Osijek – ističe trener Šibenčana, koji još ne zna hoće li moći računati na Paića. Hoće li mladi centar putovati u Slavoniju znat će se nakon večerašnjeg treninga.

Nakon ovog kola slijedi mjesec dana pauze, pa bi pobjeda dala dodatni vjetar u leđa narančastima.

– Istina, bit će lakše trenirati. U svakom slučaju ta stanka dobro će nam doći za još bolje uigravanje s obzirom da su nam u zimskom roku stigla tri nova igrača – zaključio je Miro Jurić.

Izvor: Šibenski portal

Share: