Jurić kontra Hermesa treba ‘splitsko izdanje’ svoje momčadi

  • 15. ožujka 2019.
  • Vijesti
  • 257 Views

Pred košarkašima Šibenika još je jedna važna utakmica. Tanka je, naime, linija između play offa i kvalifikacija za očuvanje pemijerligaškog statusa, a ulog je još veći kada se radi o srazu direktnih konkurenata, kao što će biti slučaj u subotu na Baldekinu (19h), gdje će snage odmjeriti GKK Šibenik i Hermes Analitica. Zagrepčani trenutno imaju pobjedu više (7-9/6-10), a slavljem bi ih narančasti preskočili, jer bi bili bolji u međusobnom omjeru (pobijedili ih u Zagrebu). Ako momčad Mira Jurića istrči s gardom kao protiv Splita, onda ima izgleda, pojavi li se na parket, pak, u sinjskom izdanju, ne piše joj se dobro.

– Nadam se da će biti ona iz susreta sa Splitom, odnosno iz drugih 20 minuta dvoboja s Alkarom. Tih prvih 20 minuta u Sinju bili su mojih najtežih od kada sam u klubu, potrošio bih 20 time outova da sam imao. Nevjerojatno da su momci nakon onakve partije nakon Splita odigrali onakvo poluvrijeme kontra Alkara, gdje su svi bili odsutni, od prvog do zadnjeg, bez želje i energije. U drugom poluvremenu su pokazali da mogu. Ali, što je tu je, okrenuti smo onome što nas čeka -veli Miro Jurić. A čeka ih, kao što smo kazali, Hermes Analitica.

– Nezgodna su ekipa, opasni su u tranziciji, a svi znaju i šutirati. Cijeli tjedan smo se pripremali za njih, snimali njihove kretnje, studirali ih i vjerujem da ćemo odigrati jednu pravu utakmicu – kazao je trener Šibenčana.

Kao što smo kazali, pobjeda bi narančaste mogla usmjeriti prema doigravanju, poraz bi ih mogao baciti u probleme.

– Najvažnije je da ovisimo sami o sebi – poručuje Jurić, koji bi na raspolaganju trebao imati sve igrače.

Izvor: Šibenski portal

Share: