Ivan Gulin: “Nakon tri uzastopne pobjede u ekipi vlada odlična atmosfera”

  • 5. travnja 2019.
  • Vijesti
  • 396 Views

Košarkaši Šibenika u nizu su od tri pobjede, a upišu li u subotu u Zaboku i četvrtu, plasman u doigravanje bit će praktički gotova stvar. Puno je kombinacija u ova zadnja tri kola, zbraja se, oduzima, u nekima od njih narančasti bi mogli završiti i na četvrtom mjestu, a teoretski nisu osigurali ni ostanak. Međutim, moralo bi se dogoditi pravo čudo da završe na predzadnjem mjestu koje vodi u play out. Bilo kako bilo, Miro Jurić ne bavi se kalkulacijama.

– Koncentrirani smo isključivo na Zabok. Gledali smo ih, znamo koje su im mane i vrline, odakle prijeti najveća opasnost. Izbalansirana su, dobra momčad, protiv koje idemo odigrati jednu mušku utakmicu – govori trener Šibenčana uoči puta na sjever Hrvatske.

Tamo će ih, među ostalima, čekati i dojučerašnjih igrač narančastih Krešimir Radovčić.

– Šere igra dobru, zrelu sezonu i jedan je od vođa ekipe. Imaju još niz kvalitetnih igrača, i neće nam biti lako, ali ni njima s nama. Ove tri pobjede dodatno su nas napunile samopouzdanjem, atmosfera u ekipi je odlična. Mislim da smo riješili brige oko ostanka i sada se borimo za play off. A sjetit ćete se da su nas neki svrstavali među glavne kandidate za ispadanje – kazao je mladi Ivan Gulin.

Što se tiče zdravstvenog biltena, tu stvari ne stoje baš najbolje. Što zbog bolest, što zbog ozljeda na početku tjedna nisu trenirali Korać i Mileković, da bi pred kraj tjedna tegobe osjetili Bašić, Nakić i Jelić. Dakle, neizvjesno je s kojim će sastavom narančasti sučeliti Zaboku.

Izvor: Sibenski portal

Share: