Narančasti desetkovani protiv Bosca

  • 12. travnja 2019.
  • Vijesti
  • 440 Views

Još su dva kola ostala do kraja regularnog dijela Premijer lige, a GKK Šibenik riješio je najvažniju stvar – osigurao ostanak. Na ‘ciljniku’ je ostao play off, a i on bi mogao biti ‘u džepu’ svladaju narančasti li u subotu u Zagrebu Bosco. Ali, iako su Zagrepčani već ispali i nemaju rezultatski imperativ, neće biti lako doći do pobjede. Tim više što je Miro Jurić jedva skupio deset igrača.

– Za gore nam ne treba autobus, možemo ići i kombijem – polušaljivo će trener Šibenčana, pa nastavlja: – Slavica opet ima problema s ramenom, Koraća još muči prepona, Rajčić se također ozlijedio, Jelić ima privatnih obveza, a neće biti ni kapetana Bašića.

Kako smo kazali, Bosco će igrati rasterećeno, što znači da će biti opasni. Osjetilo je to na svojoj koži u prošlom kolu Škrljevo, koje je ‘fenjeraša’ slomilo tek u posljednjim minutama.

– Oni žele odigrati pošteno do kraja i bit će izuzetno teško. Da smo kompletni bila bi druga priča, ali što je, tu je – kazao je Jurić.

Bosco je najjači pod koševima, što znači da će velik teret pasti na Paića i Vuku, jedina dva visoka igrača Šibenčana koji će na put.

– Ne smijemo ih nikako podcijeniti. Osim što su jaki u reketu, dobro i trče tako da ćemo se morati dosta namučiti za pobjedu. Dobra je stvar da smo već osigurali ostanak, a bilo bi još ljepše kada bismo ušli u play off. Bio bi to dodatni plus – kazao je Vuko.

Izvor: Sibenski portal

Share: