Domagoj Šarić: ‘Mi idemo dati maksimum, odigrati rasterećeno’

  • 24. travnja 2019.
  • Vijesti
  • 295 Views

Pet dana nakon dvoboj na Baldekinu, u posljednjem kolu regularnog dijela Premijer lige, Šibenik i Zadar opet će odmjeriti snage, ovog puta na Višnjiku, u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja. I ovog puta momčad Ante Nazora bit će u mislima na MZT, s obzirom da su u utorak u Skoplju izborili majstoricu razigravanja za ostanak u ABA ligi. Može li to biti šansa za narančaste, s obzirom da je suparnik nakon teške borbe na parketu morao još putovati iz Makedonije i da ga od četvrka do utorka čekaju tri utakmica, protiv Šibenika u četvrtak i nedjelju, te u utorak protiv MZT-a?

– Može biti šansa, ali s druge strane oni mogu razmišljati na način da žele što prije riješiti naše utakmice. Naravno, i nas se nešto pita. Ne dolazimo na Višnjik s izvješenom bijelom zastavom, s razmišljanjem tipa odradili smo svoje, ušli u play off i to je to – veli Domagoj Šarić.

Dodaje kako je Zadar u svakom slučaju veliki favorit.

– Tim više jer igra kući. U subotu su vrjerojatno mislima bili u Skoplju, kako produljiti nadu u ostanak u ABA ligi, u čemu su i uspjeli, pokazali su da su bolja ekipa od MZT-a i da stvarno pripadaju prvoj Regionalnoj ligi. Sutra neće biti lako, izraziti su favorit na svom terenu, a mi idemo dati maksimum, odigrati rasterećno, uživati u košarci – ističe mladi play naranačastih.

Miro Jurić kaže kako je atmiosfera u momčadi, nakon ostvarenja cilja i dobre partije u subotu, jako dobra.

– Nema razloga u četvrtak ne ponovimo dobru partiju. Jasno, bit će sada drukčije, teško je reći idemo u Višnjik dobiti Zadra, pogoto s našom skraćenom rotacijom. Ali da ćemo ići odigrati mušku utakmicu, to svakako. Zadar jest favorit, ali nema razloga ne odigrati kvalitetnu utakmicu. Rasterećeni smo, ostvarili smo ciljeve, ali mi smo sportaši, želimo uvijek više i idemo u ove dvije siugrne utakmice odigrati najbolje što možemo – zaključio je trener Šibenika.

Izvor: Sibenski portal

Share: