Jakov Vladović na Baldekinu! Iskusni playmaker pojačao narančaste

  • 13. kolovoza 2019.
  • Vijesti
  • 519 Views

Novi igrač Narančastih je Jakov Vladović, koji će našu momčad u HT Premijer ligi pojačati na poziciji razigravača. S Jakovom je potpisan jednogodišnji ugovor.

IMG_20190812_183838_578

Dovođenjem ovog iskusnog, tridesetšestogodišnjeg internacionalca, osvajača ABA i Hrvatske lige te BiH lige, naša mlada momčad dobiti će dodatnu kvalitetu i sigurnost. Njegovo košarkaško znanje i iskustvo bit će neprocjenjivo u razvoju mladih igrača ponajprije Šarića i Pleadina.

„Potpisom ugovora s ovim iskusnim playem kompletirali smo momčad na svim pozicijama te posložili roster za ovu sezonu. Dolaskom Jakova dobili smo karakternog igrača koji će uvelike pomoći razvoju naših mladih momaka“, rekao je Filip Vukičević sportski direktor kluba s Baldekina.

„Nismo puno pregovarali oko dolaska na Baldekin. Nadam se dobroj sezoni i kvalitetnoj suradnji“ kazao je Vladović.

Jakov Vladović je rođen 17. 04. 1983. godine, svoju karijeru je započeo u Zadru s kojim je osvojio ABA ligu, prvenstvo Hrvatske te četiri Kupa Krešimira Ćosića. Nakon Zadra sezone 2007./2008. i 2008./2009. proveo je u Zagrebu, s kojim je osvojio još jedan naslov pobjednika Kupa Krešimira Ćosića. Vladović ima i bogato međunardno iskustvo jer je u karijeri igrao i za Lokomotiv Kuban (RUS), Široki (s kojim je osvojio naslov prvaka BiH i Kup BiH), Krku (SLO), Union Olimpiju (SLO) i Lietkabelis (LT).

Na početku prošle sezone odigrao je jednu utakmicu za Jazine, a onda je prešao u Hermes Analiticu. Za tu momčad u HT Premijer ligi je nastupio u osam utakmica i u prosjeku je bilježio 13.1 poen, 3.8 skokova i 4.0 asistencije po susretu.

U zimskom prijelaznom roku prelazi u redove Cedevite za koju je igrao do kraja sezone..

Dobro nam došao Jakove.

Share: