Uoči gostovanja u Zaboku s Baldekina stiže jedna dobra vijest

  • 18. listopada 2019.
  • Vijesti
  • 270 Views

Na Baldekinu su, nadamo se, izliječili rane nakon, neugodnog, otrežnjavajućeg poraza od Gorice. Najbolji lijek bila bi gostujuća pobjeda nad Zabokom u subotu. Ali lako je to reći, a puno teže ostvariti. Dobra je vijest da su narančasti ovog tjedna napokon odradili par treninga u punom sastavu, jasno, ne računajući Paića koji je na dulje vrijeme aut.

– Mislim da bi se rezultat toga trebao vidjeti u subotu – veli Domagoj Bašić. Poraz od Gorice bio im je, smatra kapetan, dobra lekcija.

– Dobro smo proanalizirali utakmicu protiv Gorice, koju smo odigrali baš ono loše, u svim segmentima. Istina, Gorica je dobra ekipa, koja će stvarati probleme i ‘velikima’ u ligi, ali mi nismo ispoštovali što smo se dogovorili i baš su nam očitali dobru lekciju. Dobro je da se ovakav poraz dogodio na početku sezone, da se malo trgnemo i vjerujem da smo se oporavili od toga. Cijeli tjedan smo dobro radili i spremni smo za još jednu tešku utakmicu, protiv također vrlo kvalitetne ekipe, koja je posebno neugodna na domaćem terenu, tako da sigurno neće biti lako. Ali mi jednostavno moramo puno bolje reagirati nego u prošlom kolu i svakako idemo na pobjedu u Zabok – ističe ‘Snajper’.

Pomoćni trener Šibenke Dženan Rahimić također je kao najveći veliki dobitak istaknuo puni sastav na treningu.

– U srijedu smo, nakon dva i pol mjeseca, prvi put odradili trening da su svu igrači bili tu i odmah se osjetilo na intenzitetu , na svemu. Nadam se da će potrajati, da neće biti novih izostanaka – veli Rahimić, koji ne dvoji da ih protiv Zaboka čeka još jedna teška bitka.

– Nezgodna su ekipa, vole puno trčati, agresivni su, pogotovo kući, što smo vidjeli u utakmici protiv Splita, koju su u jednom trenutku vodili 20 razlike. Mladi su, brzi su, nemaju neku ekstra zvijezdu, ali su jaki kao tim. Trebat će biti maksimalno koncentriran svih 40 minuta.Ponavljam, ovaj tjedan smo pojačali treninge i mislim da će biti ok. Ne bi bilo loše pobijediti, jer nam nakon Zaboka i Škrljeva slijede okršaji s Cibonom i Zadrom – zaključio je Rahimić.

Izvor: Šibenski portal

Share: