Još jedan mladi igrač potpisao za Šibenku!

  • 4. ožujka 2020.
  • Vijesti
  • 580 Views

Mladi talentirani bek šuter Ivan Živković (18 godina, 199 cm) stavio je potpis na ugovor sa Šibenikom do ljeta 2024.

Nekadašnji U-15 reprezentativac Hrvatske priključen je treninzima prve momčadi početkom ove sezone, a nastupao je i za ekipu OKK Dražen Petrović u Drugoj ligi i juniorsku momčad Šibenke. U seniorskoj ekipi debitirao je u sezoni 2017/2018. sa navršenih 16 godina u utakmici sa Zadrom.

Ivan je prve košarkaške korake napravio sa 6 godina kod trenera Mira Kotarca.

Trener Šibenke Edi Dželalija:

Radi se o vrlo karakternom igraču. Brz, vižljast, dobrog šuta, dobro se nosio sa seniorima na treninzima. Trenutno malo fizički zaostaje po pitanju mase, međutim to odlično nadoknađuje snažljivošću i hitrinom, a masa će sigurno sa treninzima doći. Imam vrlo pozitivno mišljenje o njemu, žao mi je što zbog ozljeda ove sezone nije mogao biti više u trenažnom procesu, ali u svakom slučaju radi se o pravom šuteru, nasljedniku Domagoja Bašića.

Kao što je kazano i kod prijašnjih potpisa mladih igrača, naš put je stvarati i razvijati naše igrače, našu dicu. U ovom trenutku potpis na vjernost klubu stavlja igrač na kojem ćemo, uz ostale talentirane mladiće, graditi budućnost. Radi se o najtalentiranijem igraču 2002. godišta i željeli smo ga zadržati. Želim mu puno uspjeha u dresu Šibenke” – kazao je direktor kluba Filip Vukičević.

Evo što je nakon potpisa rekao Ivan Živković: “Treniram košarku od svoje šeste godine i maštao sam o ovom trenutku. Hvala svima koji su vjerovali u mene, nadam se da ću to i opravdati”.

Foto: sibenka.hr

Share: