Petar Maleš: ‘Ekipa Osijeka igra lijepu košarku, ali i mi se zadnje vrijeme dižemo i sa formom i sa igrom. U Osijek idemo po pobjedu’

U 22. Kolu HT Premijer lige ekipa Šibenika ide u goste Vrijednosnicama Osijek.

Pomoćni trener Petar Maleš rekao je na konferenciji za medije kako se Šibenka u zadnje vrijeme se diže i sa formom i sa igrom. Na kraju krajeva lijepo je i za gledatelje.

Normalno da je nakon tri pobjede veliko samopouzdanje i u Osijek idemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Ta utakmica nam dosta znači i pobjeda bi nas odvojila od Osijeka na dvije pobjede – kazao je Maleš.

Što se tiče ekipe Vrijednosnice Osijeka imaju Jordana koji je najbolji strijelac lige, Bašića koji je dosta dugo igrao u Zadru i koji je najbolji asistent lige i Čorića koji je igrao ABA ligu. To je jedna vanjska linija koja im daje jednu sigurnost i igraju na veliki broj poena. Oni su nerijetko na 90 ili 100 poena. Dosta daju, ali dosta i primaju.

Igraju lijepu košarku, ali ako mi budemo igrali onako kako smo igrali zadnje dvije tri utakmice gdje je bila dobra obrana i dosta odgovornosti u obrambenom skoku gdje je bilo tranzicije nadam se da možemo napraviti dobar rezultat u Osijeku – dodaje Maleš.

Utakmica se igra u petak 13. ožujka 2020. u Osijeku, u maloj dvorani Gradskog vrta, Kneza Trpimira 23, s početkom u 18:00 sati. Prijenos možete pratiti na Arena sport TV.

Share: