Jurković produžio ugovor sa Šibenkom

  • 4. kolovoza 2020.
  • Vijesti
  • 877 Views

Valentin Jurković, centar visok 209 cm, produžio je vjernost momčadi sa Baldekina i ostaje igrač GKK Šibenke i u sezoni 2020/2021.
Ovaj bivši mladi reprezentativac Hrvatske iz generacije Darija Šarića i Martina Junakovića, stigao je prošle sezone iz njemačkog kluba SG Luerzel.

Prije toga nastupao je za Čapljinu, Kvarner, Dubrovnik i Student Mostar, gdje mu je trener bio Dženan Rahimić.

Evo što je trener Rahimić rekao za klupsku stranicu.

Valentin Jurković naš je igrač od prošle sezone. Dovodimo ga da sa Mikovićem i Solomunom zatvori unutarnju liniju. To je zahvalan igrač, radnik, prošle sezone nije dobio toliku šansu. Siguran sam da će ove sezone pokazati šta zna i da će opravdati očekivanja. Sa njim smo kompletirali unutarnju liniju‘ – rekao je trener Dženan Rahimić.

Odmah nakon potpisa uhvatili smo i novog/starog vlasnika narančastog dresa sa brojem 44.

Čast mi je biti dio kluba koji je u povijesti hrvatske košarke ostavio velik i neizbrisiv trag. Vođen tim, klub iz godine u godinu teži što boljem rezultatu. O Šibenci ne treba puno govoriti. Svaki pravi ljubitelj i poznavatelj košarke zna povijest ovog kluba. Ono što motivira svakog igrača su navijači, a Šibenka ima nadaleko prepoznatljive i vjerne navijače. Uvjeren sam da nam i u ovoj sezoni njihova podrska nece nedostajati. Na krilima toga, dat cu kao i cijela momčad sve od sebe da što bolji rezultati budu u ovoj sezoni. Veselim se novom izazovu i vremenu koje ću provesti u gradu Šibeniku‘ – riječi su Valentina Jurkovića za službenu stranicu Šibenke.

Sve informacije o klubu, sezoni i igračima možete pratiti na našim službenim Facebook i Instagram profilima.

View this post on Instagram

Jurković produžio ugovor sa Šibenkom ??? Valentin Jurković, centar visok 209 cm, produžio je vjernost momčadi sa Baldekina i ostaje igrač GKK Šibenke i u sezoni 2020/2021. Ovaj bivši mladi reprezentativac Hrvatske iz generacije Darija Šarića i Martina Junakovića, stigao je prošle sezone iz njemačkog kluba SG Luerzel. Prije toga nastupao je za Čapljinu, Kvarner, Dubrovnik i Student Mostar, gdje mu je trener bio Dženan Rahimić. Evo što je trener Rahimić rekao za klupsku stranicu. – Valentin Jurković naš je igrač od prošle sezone. Dovodimo ga da sa Mikovićem i Solomunom zatvori unutarnju liniju. To je zahvalan igrač, radnik, prošle sezone nije dobio toliku šansu. Siguran sam da će ove sezone pokazati šta zna i da će opravdati očekivanja. Sa njim smo kompletirali unutarnju liniju – rekao je trener Dženan Rahimić. Odmah nakon potpisa uhvatili smo i novog/starog vlasnika narančastog dresa sa brojem 44. – Čast mi je biti dio kluba koji je u povijesti hrvatske košarke ostavio velik i neizbrisiv trag. Vođen tim, klub iz godine u godinu teži što boljem rezultatu. O Šibenci ne treba puno govoriti. Svaki pravi ljubitelj i poznavatelj košarke zna povijest ovog kluba. Ono što motivira svakog igrača su navijači, a Šibenka ima nadaleko prepoznatljive i vjerne navijače. Uvjeren sam da nam i u ovoj sezoni njihova podrska nece nedostajati. Na krilima toga, dat cu kao i cijela momčad sve od sebe da što bolji rezultati budu u ovoj sezoni. Veselim se novom izazovu i vremenu koje ću provesti u gradu Šibeniku – riječi su Valentina Jurkovića za službenu stranicu Šibenke. Valentin Jurković Centar 209 cm 10.01.1994 (26)

A post shared by ?GKK Šibenka službena/official (@gkksibenka_sluzbena_official) on

Share: