Cibona rutinski dobila Šibenku u Draženovom domu

Drugi poraz upisala je Šibenka u trećem kolu Premijer lige. Kao i Zadar, i Cibona je na svom parketu, u Draženovom domu, opravdala ulogu favorita i slavila rutinski, sa 96:67. Tako su narančasti nakon tri utakmice na omjeru 1-2, a koji bi nakon četvrtog kola trebao biti 2-2 s obzirom da na Baldekin stiže slabašna Hermes Analitica.

Foto: KSZ

Šibenka, koja je uoči odlaska u Zagreb ostala bez Vraneša (karijeru nastavlja u Steaui Bukurešt), dvoboj je otvorila bolje nego nego onaj sa Zadrom. Unatoč tome razlika u kvaliteti bila je vidljiva, a njaviše problema u prvoj četvrtini stvarao joj je mladi Prkačin. On je bio najzalužniji što su Vukovi nakon manje od pet minuta igre imali dvoznamekastu prednost (16:6), pred kraj četvrtine imali su +15, da bi se u drugu dionicu ušlo rezultatom 32:19. U nastavku se Rahimićeva momčad dobro držala do nekih tri i pol minute prije pauze. Tada se Cibona dodatno odvojila, pa je na poluvremenu bilo okruglih 20 razlike (52:32).

Foto: KSZ

Stečenu je prednost Cibona, s dvojicom Šibenčana u sastavu (Nakićem i Radovčićem), u trećoj četvrtini bez većih problema čuvala, dapače, još ju je malo povećala za 74:51 na ulasku u posljednjih deset minuta, koji su također odrađeni u laganom, ritmu prijateljske utakmice. Šibenske strijelce predvodio je Jurković sa 14 poena, Freeman je ubacio 13, Miković 12 poena. Kod pobjednika Prkačin i Novačić ubacili su po 15, a bivši narančasti Nakić i Radovčić osam, odnosno pet poena.

Izvor: Šibenski portal
Foto: KSZ

Share: